Gaz sancısı gebelik belirtisi mi

iccu06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2020
49
6
1
32
Arkadaşlar yeni üyeyim bat ıma iki gün var karnımda sürekli gaz sancısına benzer bir acı var böyle bir gebelik belirtisi yaşayan var mı

Reglden 3-4 günnönce bile silik de olsa 2. çizgi çıkabiliyor. Test yapın emin olun. Ama belirtilerin %80i psikolojik oluyor. 🤷🏻‍♀️

Başlarda değil ama 5.haftanın ortalaeindan itibaren müthiş bir gaz sancim başladı . Hâlâ da devam ediyor. Olabilir ama psikolojik de olabilir . Bilemedim. Bi test yapin yarın varsa silik de olsa çıkar

Off ümitsizliğe düşmek istemiyorum ama bnde korkuyorum psikolojik die😭

Test yapın içiniz rahatlasın bide batta yaparsınız gelmezse

Arkadaşlar bugun bat günü ve adet görmedim yoğun Bi beyaz akıntı var sizce yarın sabah test yapsam doğru sonuç alır mıyım🤲🏼

Arkadaşlar bugun bat günü ve adet görmedim yoğun Bi beyaz akıntı var sizce yarın sabah test yapsam doğru sonuç alır mıyım🤲🏼
Benim de adetime iki gün kala akıntım başlamıştı ve adet günüm de test yaptıp pozitif çıktı inşallah sizinde vardır. 🥰

Benim de adetime iki gün kala akıntım başlamıştı ve adet günüm de test yaptıp pozitif çıktı inşallah sizinde vardır. 🥰
Malesef apandisit ameliyatı oldum sancıları ın sebebi apandisitmiş canım senin adına çok sevindim benim için de dua et olur mu Rabbim bize de tattırsın🤲🏼

Malesef apandisit ameliyatı oldum sancıları ın sebebi apandisitmiş canım senin adına çok sevindim benim için de dua et olur mu Rabbim bize de tattırsın🤲🏼
Amin inşallah dua edeceğim bu arada da çok geçmiş olsun.

Back
X