Gaz sancısı !!! Yardımm !!!!

perihanka

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
55
24
8
31
Anneler 34 günlük bebgim var ve cok gazi var. Kendini cok sıkıyor ve aglıyor ne yapmam gerekıyor. Yurtdışındayım şuan sadece bi gaz ilacı kullanıyorum ve o kadr faydası yok, yedigim yemeklere kimyon serpıp yıyorum ama yinede çok sancısı var başka önerisi olan var mı artık nerdeyse uykusu bile bölünüyor lütfen yaşayn bilen yardmcı olsn!!

Anneler 34 günlük bebgim var ve cok gazi var. Kendini cok sıkıyor ve aglıyor ne yapmam gerekıyor. Yurtdışındayım şuan sadece bi gaz ilacı kullanıyorum ve o kadr faydası yok, yedigim yemeklere kimyon serpıp yıyorum ama yinede çok sancısı var başka önerisi olan var mı artık nerdeyse uykusu bile bölünüyor lütfen yaşayn bilen yardmcı olsn!!
Ne kullaniyorsun
Baska damla dene
Oda olmazsa iki damlayi bir arada dene
Tabi eczacina danis once
Yediklerine dikkat et
Sut karnibahar lahana mercimek fasulye nohut bir sure uzak dur

15 20 damla verıyorum doktor 6 defa 15 damla ver dedi söyledklernn hiçbirini yemiyorum başka damlada yok ama yinede gazı cok

Diyelim sag memeyi verdin birdaki emmeye gene sagdan basla ilk sut gaz yapar doymazsa sola gecersin
mumkunse sutunu biraz sagip oyle emzir ilk sut gitsin

Selam kızlar bende bu durumdan muzdaribim 1 hafta sonra 4 aylık olucaz ama oğlum özellikle geceleri ıkınmaktan uykuya dalamıyor damla kullanıyordum bu ara bıraktırmayı düşündüm günde iki kez veriyordum artık gün de 1 e düşürdüm o yüzden mi böyle oldu bilmiyorum gece uykularımız bile yok artık☹️Çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum

ates ölcerle gazni cikarmayi dene bn yapiyrm bi iki defa cok rhat ediyor artik o kdr aglamiyo

Rezene ve papatyayı biraz demleyip bir iki çay kaşığı verebilirsin . Bir kaç kuru papatya biraz da rezene iyi gelebilir.

Back
X