Gaz sancısı

gunesdogacakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
316
286
53
Kızlar gaz sancısına ne iyi gelir? Canım acıyor sabahtan beri çekiyorum. Normal midir hamilelikte? Bir zararı var mıdır? Sanırım soğuk da aldım bayağı😔

Kuru incir kuru kayısı yiyin sabahları zeytinyağı için elmayı kabuklu yiyin bana doktorum bunları tavsiye etti bir de yürüyün yürümek baya etkili

Kızlar gaz sancısına ne iyi gelir? Canım acıyor sabahtan beri çekiyorum. Normal midir hamilelikte? Bir zararı var mıdır? Sanırım soğuk da aldım bayağı😔
benim adet olunca vede bitince gaz sancı m oluyor ağrıdan ne edeceğimi bilemiyorum siz internette bakin meteos ismiyle baskiyor bu gaz sancısı ilacı verdi doktor biraz iyi geldi ayrıca kaynar olmayan sıcak su vede sızma zeytinyağı için

Bende de olurdu bazen o kadar şiddetli olurduki bebeğe bişey oldu zannediyodum. Gaz yapacak yiyeceklerden uzak durunca bide üşütmemeye dikkat edince geçti kalın çorapla gezdim hep 😂

Back
X