Gaz sancısı

1g2s

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
45
4
16
36
İyi günler bebeğinde gaz sancısı var napsam bi türlü çıkaramıyoz yardımcı olur msnz

Kramp ve gazlara ablam dut verirdi yigenime. Bayila bayila icerdi. Dutu sicak suda kaynatip suyunu suzer biberona koyardi. Bi arastirin belki isinize yarayabilir.

Bence önce bir doktora götürün bilir bilmez bir şey vermeyin çocuğa. Bebeginizdeki gaz sancısı sürekli devam ediyorsa kolik bebek olabilir ve mutlaka hekim görmelidir

hareket ettirin bacaklarini bukun gerin vs
kolunuzun ustune yuznustu yatirip sirtina vurun bel kismina
seve rgibi deilde biraz sert olsun avuç içiyle
kaç aylik ?

Bebek kaç aylık

Kız mı erkek mi

Ne yiyor mama mı anne sütü mü

Ev sobalı mı kaloriferli mi

Anne sütü ise siz ne yiyorsunuz gazlı beslenmemeniz lazım üşümemeniz lazım

hero baby nin karışık gaz damlası var ben onu kullandım çok iyi etki ediyo baya bişey var içinde hemen bir saate etki gösteriyo cnm tavsiye ederim omnıvıt hero baby dye

Dün götrdük her bebekte olur dedi pışpışla dedi ama çıkartamyo bi türlü

Bildiğim kadarıyla doktorlar damla falan veriyorlar bu durumda size herhangi bir ilaç verilmedi mi. İşiniz çok zor Allah yardımcınız olsun kolik bebekle uğraşmak çok zor görümcenin bebeği kolikti. Artık çocuğu battaniyede sallamaktan iki battaniye yırttılar. Bu tarz bebekler sancılarından dolayı ancak çok siddetli saklandıkları zaman sakinleşebiliyorlar. Ne kadarı doğru orası tartışılır tabiki. Çocuk sallanmaktan bitkin düşüp biraz olsun uyuyabiliyordu. Sizde sallamak isterseniz hamak almanızı tavsiye ederim işinize yarayabilir. Birde bebe yağı veya saf zeytinyağı ile ılık bir banyo sonrası masaj yapın birazcık olsun rahatlayacaktır

Ben tüm gün slingde taşıdım gibi bir şey oldu, 3 aylık şuan baya azaldı, sadece bazen yediklerime dikkat etmediğimde sorun yaşıyoruz şuan.

Şunları tükettiğimde aşırı etkileniyor;
Karnabahar
Ispanak
Balık
Kuru soğan
Portakal zarını ayırmadan yersem

Hoplatın, zıplatın (gerçi 20 günlükmüş daha).
Ben rezene-kimyon çayı veriyordum 2-3 çay kaşığı ama öneriyorum anlamına gelmesin, sonuçta küçük bebek için tavsiye edilen bir şey değil.
Aynı çaydan 2 kupa içiyordum.
Acı elma yağı ile ayak tabanına masaj yapabilirsiniz.
Yotube'dan gaz için masaj videolarına bakabilirsiniz.
Yediğiniz heeeer şeye kimyon ekleyebilirsiniz.

Ama en önemlisi gazlı bebeği kabullenin.
Her çözüm biraz fayda sağlar.
Günü dolacak, gazı bitecek.

Benim doktorum demişti ki eğer anne gece hiç uyumamış ise o Zaman damla veririm demişti

Siz kendinize dikkat edin onun vücudu da alışacak

Siz bolca kimyon ve rezene tüketin

Biraz ağlaması da olağan bunu da kabul edip ağlama krizlerini sinirlenmeden geçirmek lazım

Büyüyünce unutulacak bunlar

benim oğlanda da gaz çok vardı.Dr.ilaç verdi çok şükür geçti.
Nurse Harvey's kullandık (bitti).Sonrada Sab Simplex damla kullandık.çok iyi geldi.

anım bizde iki aydan fazla cektik zor cıkıyor youtubedwn vidyolar izle. biogai ya var biraz işe yarıyor diyolar bizde yaramadı ama.

sıcak tut öncelikle

ben sonradan sunu kesfetmiştim yatıyordum bebegımi karnı göğüsümün yanına gelecek sekilde koyuyordum yani gabi yastıgı karnına koyup yüz üstü desteklersinya . direk cıkıyordu . ama gaz cıkınca hemen yatır kusuyor biraz durunca .

Back
X