Bebek Beslenmesi Gaz sancısına Çözüm Yeni ses keşfettim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aycaakkoca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2017
1
1
1
41
Merhabalar. Bir süredir üye olmadan konuları takip ediyorum. Bugün 1 aylık bebeğimin gazını çıkarmak evin içinde dolaşırken mutfakta suyu kaynatmak üzere olan kattlen yanından geçince bebeğimin sustuğunu, uzaklaşınca tekrar ağladığını farkettim. Suyun kaynama süresince sürekli sustu. Bende bunu paylaşayım istedim üye oldum. Sesi telefona kaydettim ihtiyaç oldumu işe yarıyor. Herkese iyi geceler.

Merhabalar. Bir süredir üye olmadan konuları takip ediyorum. Bugün 1 aylık bebeğimin gazını çıkarmak evin içinde dolaşırken mutfakta suyu kaynatmak üzere olan kattlen yanından geçince bebeğimin sustuğunu, uzaklaşınca tekrar ağladığını farkettim. Suyun kaynama süresince sürekli sustu. Bende bunu paylaşayım istedim üye oldum. Sesi telefona kaydettim ihtiyaç oldumu işe yarıyor. Herkese iyi geceler.

Teşekkürler tavsiyeniz için. Bu gaz sancısı ne berbat bir şey annelere bu şekilde çözümşer bulduruyor. Allah yardımcımız olsun

Bende telefondan fön sesini açıyorum sakinlesiyor. Ama gaz yine cikmadigiyla kalıyor :( gaz yerinde durdukça ne uyku oluyor nede huzur bebislerde :(( napacam bilmiyorum.

Bunu yerine buhar makinası da kullanabilirmisin o da aynı sesi cıkarıyor

Back
X