• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gaz sorunu başka çıkaramamak başka...

edibe85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2011
1.035
7
0
İzmir
arkadaslar benim 43 günlük bebegim var..sizlere bi şey danısıcam..
şimdi bu zamanlarda kolik ve gaz sancısı olması cok normal biliyorum ama..
benim bebegim 24 saat gazlı yani söyle diyiim uykuda bile gaz cıkarıyo..
tamam rahar rahat cıkarıyo ..kakası sorunlu degil..yediklerime de cok dikkat ediyorum..gazını cıkaramama gibi bi sorunu yok ama bu kadar gaz olması normal mi..
yani gazı cıkaramamak baska bi durum..benim bebeğim 24 saat sürekli gazlı..
böyle bebegi olan var mı..
tamam allah a sukur cıkarıyo da..cocuk gaz cıkarmaktan bu sefer bitap dusuyo..cıkaramamaktan degil..
bu neden acaba..
gecer mi..

benim bebeğimde seninki gibiydi felaket gaz sancılarımızla geçti ilk 3 ay sabahlara kadar ayakta yorucu günler ben kendime değil karşımda kıvranan yavruma üzülüyordum her bebekte böyle olmuyor ama istatistiklere göre her 5 bebekten 1 inde kolik oluyor senin bebeğin rahat rahat çıkarabiliyorsa ne mutlu benimki ağıtlarla yapıyordu .sonunda bir fitil buldum ve uykuya geri kavuştum canım oğlumda rahatladı

tamam rahar rahat cıkarıyo ..kakası sorunlu degil..yediklerime de cok dikkat ediyorum..gazını cıkaramama gibi bi sorunu yok ama bu kadar gaz olması normal mi..
tamam allah a sukur cıkarıyo da..cocuk gaz cıkarmaktan bu sefer bitap dusuyo..cıkaramamaktan degil..
bu neden acaba..
gecer mi..[

öncelikle bebişin hayırlı olsun . gecenlerde bir anne dergisinde okudum fon makinesinin sesi bebegin gazını cıkarmaya yardım cı oluyormuş. gaını cıkarması iyi cıkaramazsa moralır bebekler allah bebeklerimizi korusun (Bende suan 9+3 günlük hamileyim :) ....)

bu neden acaba..
gecer mi..[

öncelikle bebişin hayırlı olsun . gecenlerde bir anne dergisinde okudum fon makinesinin sesi bebegin gazını cıkarmaya yardım cı oluyormuş. gaını cıkarması iyi cıkaramazsa moralır bebekler allah bebeklerimizi korusun (Bende suan 9+3 günlük hamileyim :) ....)

Allah hayirli ve sağlıklı bı sekilde kucağına versin yavrunu.. Cevabın icin saol

cnm benim oğlumda da aynı sorunlar var geceleri bu yüzden uyuyamıyor,o acı çektikçe benim içim gidiyo..dr a götürdüğümde zeytin yağla masaj yapmamı söyledi ve sab simplex diye damla önerdi ve emzirdikten sonra masaj yapmayı ihmal etmiyorum...şükür bu aralar biraz daha ii..

cnm benim oğlumda da aynı sorunlar var geceleri bu yüzden uyuyamıyor,o acı çektikçe benim içim gidiyo..dr a götürdüğümde zeytin yağla masaj yapmamı söyledi ve sab simplex diye damla önerdi ve emzirdikten sonra masaj yapmayı ihmal etmiyorum...şükür bu aralar biraz daha ii..

aynen ya..su aralar biraz azaldı gibi ama zamanı degil anlamadım 52.günümüz daha..nasıl azaldı anlamadım..pırt pırt cıkarıyo..bu arada ben sabrediyorum ilaç vermiyorum.kriz gelse de dayanmaya calısıyoruz oglumla..

canım bende ilaç vermemek için çok cedelleştim ama o kadar kendini sıkıyo ki kıpkırmızı bir yumak oluyo oğlum,ama elimden geldiğince vermemeye çalışıyorum yinede

anlattıgınız bebek bendede var.kızım dogudugundan berı gazlı bır bebek.kesınlıkle hıc bırsey etkı etmıyor oncelıkle soyleyım.doktorumuz bıle çağresiz bır sekilde bekliceksin dedi.ne ilaçlar kullanmadımki çok çektim.kızım suan 3 aylık ve inan gaz bitti.kendiliğinden geçti geçene kadar ben öldüm o ayrı mesele...kesinlikle gazını cıkar emdıkten sonra.bebegını üşütmemeye çalış..başkada bisey yapamassın.bu arada gaz sancılarının yüzüne suan bebegım hep ayakta salanmak ıstıyor.sadece gun boyu kızımı sallıyorum sırf sussun dıye:S

Benim oğlumunda çok gaz problemi oluyordu 4.ayı dolunca bitti. Biz sorunu tane kimyon ile çözdük. İlaçlar hiç etki etmiyor. Bir kahve fincanı suya 1 çay kaşığı tane kimyon çeyrek çay kaşığı da şeker koyuyordum bir kere kaynadı mı hemen kapatıp ılıtıyordum. Birkaç kaşık bebeğime verip kalanını ben içiyordum. Kimyonu verdikten hemen sonra emziriyordum rahatlıkla gazı çıkıyordu. Bu yöntem sayesinde bebeğim çok rahatladı. Allah yardımcınız olsun anneler...

Benim kızımda 3 aylık.Metsil kullanıyoruz.Doktorumuz zinco ver bitkisel dedi.Dün denedim prensesime gece fitil vermek zorunda kaldık:( Zinco kullanan var mı?Kaçıncı aya kadar kullanacağım???:43:

benim bebeğimde çok gazlıdı neler neler denedim sancılarını geçirmedi 4.aydan sonra kendi kendine geçti

Back
X