• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Gaz sorunu Yardim !!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
30
17 gunluk bebegim var devamli bacaklari karninda aglamaya baslio uykusundan uyanipta anne sutu veriorum ama yetmio mamada veriorum sma kullaniodum sevmedi 60ml bitiremiodu bile aptamil kullaniorum hepsini bitirio ama ishal gibi kakasi beyaz beyaz tortulu ve totosuna uyari yapinca kakasini ve gazini yapio ne yapmam lazim nolur bi fikir verin tecrubeli anneler gazimizi nasil gecirebilirz

17 gunluk bebegim var devamli bacaklari karninda aglamaya baslio uykusundan uyanipta anne sutu veriorum ama yetmio mamada veriorum sma kullaniodum sevmedi 60ml bitiremiodu bile aptamil kullaniorum hepsini bitirio ama ishal gibi kakasi beyaz beyaz tortulu ve totosuna uyari yapinca kakasini ve gazini yapio ne yapmam lazim nolur bi fikir verin tecrubeli anneler gazimizi nasil gecirebilirz
kimyon, rezene, muskat tüketin. ayaklarınızı belinizi ve bebişinkileri sıcak tutun. ayrıca gerçekten gerekmiyorsa (dr. önerisi değil ise) mama vermekten kaçının çünkü onlar da gaz yapıyor. masaj yapın.

kimyon, rezene, muskat tüketin. ayaklarınızı belinizi ve bebişinkileri sıcak tutun. ayrıca gerçekten gerekmiyorsa (dr. önerisi değil ise) mama vermekten kaçının çünkü onlar da gaz yapıyor. masaj yapın.
cok saolun doktor onerisi deil mama aslinda sutum cok az yani dogmuo 2 saate bir uyandirip emziriyorum yada sagyiyorim biberonla veriorum cnku emdignd3le fazla gelmio o yuzden mama veriorum ac birakmaktn korkuorum acikcasi

bid3 kimyonu nasil icicem yani ne sekilde kullanmam gerekiyo

cok saolun doktor onerisi deil mama aslinda sutum cok az yani dogmuo 2 saate bir uyandirip emziriyorum yada sagyiyorim biberonla veriorum cnku emdignd3le fazla gelmio o yuzden mama veriorum ac birakmaktn korkuorum acikcasi
Aç kalmaz, zaten yeni doğan bebek en az 2 saatte bir emmeli. O emdikçe sütünüz artacak, biraz sabretmelisin. Emdikçe çenesi kuvvetlenecek ve gittikçe daha kısa sürede daha çok emmeye başlayacak. Lütfen doktor önermediği sürece mama vermeyin. Zaten sık sık kontrole gidiyordur, asıl emzirmezseniz sütünüz azalır. Lütfen yapmayın.

bid3 kimyonu nasil icicem yani ne sekilde kullanmam gerekiyo
Kimyonu yemeklerinize baharat olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca aktarlarda vs. çayı var. Rezene çayını da çok tavsiye ederim günde 2 koca bardak içerdim ben, hem süt yapar hem gaza iyi gelir. Genel olarak gazlı yemeklere biraz ara verebilirseniz durum çok şiddetli ise.

Back
X