Gaz sorunu

dondom

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
89
18
298
Edirne
Arkadaşlar ben eylül annesi olarak sizin tecrübenize ihtiyacım var.bebeğim 47 günlük ve aşırı gazlı.sürekli ıkınıyor.geceleri en fazla 2 saatde bir uyanıyor en geç.gündüzleri ise uyusa bile gazdan dolayı hemen uyanıyor sürekli sallamak zorunda kalıyorum.emerken 10 saniye emiyor birakıyor sonra tekrar aynı şekilde emiyor bırakıyor sürekli uykusuzluktan ve sürekli ağlamasından dolayı çok üzüliyorum ve çok yoruldum lütfen yardım edin kızlar ne zaman düzene girecek bebeğim...

öncelikle geçmiş olsun 10 saniye emip brakıyorsa büyük bir ihtimal burnu tıkalı serafiyolojik ve pompa yardımıyla burnunu temizlemelisin....

cnm öncelikle tebrik ederim anneliğini....

bebişe gelince gazlı olduğunda kucağına al sırtını yukarı doğru sıvazla ve hafif hafif vur,karnın üstüne yatır oda rahatlatır ayaklarına ve karnına acı elma yağı sür...sen kendin yemeklerinde kimyon kullan,bide metsil damla kullanabilirsin ama önce druna danış tabii ki benim bildiklerim bunlarr

canım öncelikle allah yardımcın olsun oğlum 3.5 aylık hala gaz sancısını çekiyorum bir umut bekliyorum gececk diye ama geçmiyor 4 ayı dolduğunda gecer diyolar bakalım canım milupanın rezene cayı ve zinco damla var 1 tatlı kasığı rezene cayı içerisine 3 damla zinco damlat bebeğine ver pesinden al emzir emin ol hemen gazını çıkaracak ben bu sekilde rahatlıyorum benimde bebğim emmiyor hala aynı senin gibiim dediğimi yap bende o şekild e emziriyoum tekrar geçm,işolsun ayrıca 2 saate bir uyanmasıçok normal çok küçük olduğu için acıkıor daha sonra 3 saatae falan uyanır

hayatım vallaha benimbebegim 2 bucuk aylık ben sürekli masaj yapıyorum kollarını bacaklarını hareket ettir birde zinco ilacı kullan istersen faydasını görürsün hembenimkide öyleydi2 saate bir uyanıyordu 5 dak emip bıkıyordu demekki doyuyorda bırakıyor hiç telaş yapma bende öyleydim zamanla giriyordüzene meraketme

kızlar bebeğinizin gazı varsa kesınlıkle çörekotu yağını önerırım bven oğlumda sadece 2 gün çektım gazı 5 6 saatte 1 defa yarım çay kaşığı içirin rahat edın gece gündüz uyur iyiki bunu duydumda yaptım sizede önerıyorum

Ah canım benim
bebeğinin ve anneliğin hayırlı olsun öncelikle
bende 3 ay çektiim ama benim kızım kesinlikle uyumuyodu bizdede tam aksi sürekli memede kalmak istiyordu gögüslerimden klan damlıyodu ve ben tek sussun die o acıyı çekiyodum kaç kez dra gittik sayamadıım en son metsil kullandım ooohh be dedim metsilden önce bitkisel ne kadar şurup varsa kullandım ne paralar harcadık sonra 4 tl lik metsil çaremiz oldu ben 3 ay boyunca 2 saatlik uykularla gezdim artık psikolojim bozulmuştu ağlıyordum kızım ağlıyordu ben ağlıyordum bol bol rezene içtim mutlaka emdiktan sonra gazını çıkar pıtpıtla zaten 10 snye emiyosa doymuyodur ondanda ağlıyodur allah sabır versin canım yüzüstü yatır bebeklerin karnı ısınırsa daha huzurlu oluyolar ama mutlaka yanında ol yüzüstü yatırdığında ben bunları denedim allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…