Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende de mide gazı var 6. haftada basladi ve hala devam ediyor gaz yapan yiyeceklerden uzak dur ayaklarin havada olacak şekilde uzan bagirsaklara bebiş baski yapiyor biraz rahatlatir :) bol bol hareket et yürü evden cikmiyorsan ac muzigi oyna : D işe yariyo bende vitamin ve kan hapi mide de rahatsizligi arttiriyor... ve mutlaka dr na soyle tablet verebilir gaz icin ben 1 gun iyiysem 2 gun gazdan hasta oluyorum 15+3 oldum bazen dakikalar bile gecmiyor gecmis olsun....
Tatlım gebelikten dolayı ...gazlı yemek yemekten belinin açık kalmasından ayağının yere basmasından falan değil. Ben her gece kıvranıorum maf haldeim . Doktorum bebek yapıo dedi 2li testim temz çksin gaz ilacı verck
Merhaba arkadaşlar aynı sorun bende de var hemde çok fazla sancı yapıyor kıvranıyorum resmen doktoruma sorduğumda kivi yememi söyledi ilaç kullanmamı istemedi kivi işe yarıyor tavsiye ederim..
Merhaba sevgili anneler;
Bu gaz sorunu cidden büyük problem,benim hala geçmedi ve geçeceğe de benzemiyor İnanın artık misafirliğe gitmek yada eve misafir gelmesi bana işkence oluyor,sancılarım geçmek bilmiyor..Hergün 1 şişe maden suyu içiyorum o an çok rahatlatıyor ama sonrası yine felaket..Gaz yapan yiyeceklerden uzak durmak biraz bile olsa işe yarıyor ama asıl olay bebeğimiz büyüdükçe rahmin içeride kapladığı alan artıyor ve bağırsaklar sıkışıyor haliyle, bu yüzden besinler normalden daha fazla kalıyormuş bağırsaklarımızda, bu da kabızlık ve gaz şikayetini beraberinde getiriyor..Sonuç olarak illaki dikkat edicez ama bu meret sancıları da çekicez sanırım doğuma kadar