Hemde nasılcnm bende kasım annesiyim oğlum 45 günlük kaka yapıyor ama gaz sancısı var iyi geliyomu gaz sancısınada?
ilk 6 ay sadece anne sütü!! diyor tüm drlarBence bir doktora sormak lazım daha kücücük bebek onlar.ben bebegime rezene-anason verirken bile tereddüt ediyorum.siz nasıl böyle otları kullanıyosunuz hayret.ayrıca mümkün oldugunca fitilde kullanmamalı diye biliyorum.bence bu otları bebeklerinize verirken bi kez diye düşünün.
Neye yarayacak acaba..Yavşan otunu geçen gün kayınvalidem göndermişti bana.. Keramet onda yani.. Kızım çok kusuyordu.. Kayınvalidem kusmaya iyi gelir, gazı gider, rahat sindirir dedi. Içirdim ve ardından geğirdi rahatladı :)) banyo suyuna da koy dedi.. Bakalım yaparım artık
Neye yarayacak acaba..
Denersen yazabilirmisin..nasıl kullandın..neler oldu.
bende deneyeyim..
İçtikten 5 dk sonra Gaz sesinden odayı inletip AGUya başlıyo...
Ama eşim içirince bebeği dik tut diyo..
İlk 20 gün bebeklerin en güzel günleridir..selam kızlar benim bebeğim henüz 15 günlük dediğiniz otu kullanabilir miyim acaba
Bu kalıcı bir çözüm mü ?yoksa her sancısı tuttugunda mi yapcaz bunu?araştırdım acıyavşan otunun faydalarını gerçekten iyi geliyormuş ve zararları yok bu oyun. ..Eşimi gönderdim aktara inşallah çare olur...2010 Eylul annesiyim
şuanda bebeğim 2,5 aylık
Oğlum ilk ay normal yapıyordu kakasını..daha sonra ben müdahale etmeden yapmamaya başladı..
fitil-sabun-zeytinyağı denemeden yapmıyor..her gece ağlıyordu saatlerce
Erkek çocuğu olduğundan ve fitilin bağırsak tembelliği yapacağından 5-6 gün acı çekiyordu oğlum
Kahvaltıya gelen misafirimize gece uyutmadığını söylediğimde bu otu tavsiye ettiler
Eşim de bayram tatili dolayısıyla benle uyumayıp durumun vehametini anlayınca arefe günü hemen gidip söylenen otları aldı..babası tatil boyunca oğluma içirdi..
şuan gayeet güzel kakasını yapıyor ve gaz sorunumuz kalmadı
Tavsiye edilen ot ACI YAVŞAN OTU( PARİYAVŞAĞI) ..Aktar onun yanında ÇİÇEK TOZU da vermiş eşime
nescafe yapar gibi :
su ısıtıyorsunuz
suya otu katıp bekletip süzüyorsunuz
öyle 5-10 kaşık verin (zaten birazını çıkartacak )
3-4 gün devam edin
Bu otu biz küçükken ne derdimiz olsa içirirdi annem
merhaba ben de bebeğime icirdim ama içirir icirmez kustu bi faydası olur mu yinede2010 Eylul annesiyim
şuanda bebeğim 2,5 aylık
Oğlum ilk ay normal yapıyordu kakasını..daha sonra ben müdahale etmeden yapmamaya başladı..
fitil-sabun-zeytinyağı denemeden yapmıyor..her gece ağlıyordu saatlerce
Erkek çocuğu olduğundan ve fitilin bağırsak tembelliği yapacağından 5-6 gün acı çekiyordu oğlum
Kahvaltıya gelen misafirimize gece uyutmadığını söylediğimde bu otu tavsiye ettiler
Eşim de bayram tatili dolayısıyla benle uyumayıp durumun vehametini anlayınca arefe günü hemen gidip söylenen otları aldı..babası tatil boyunca oğluma içirdi..
şuan gayeet güzel kakasını yapıyor ve gaz sorunumuz kalmadı
Tavsiye edilen ot ACI YAVŞAN OTU( PARİYAVŞAĞI) ..Aktar onun yanında ÇİÇEK TOZU da vermiş eşime
nescafe yapar gibi :
su ısıtıyorsunuz
suya otu katıp bekletip süzüyorsunuz
öyle 5-10 kaşık verin (zaten birazını çıkartacak )
3-4 gün devam edin
Bu otu biz küçükken ne derdimiz olsa içirirdi annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?