- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa hemserim bide yaniyom sormaaaa, el ve ayaklarim ates gibi ama atesim normal sadece el ve ayaklarim yaniyor duvarlara suruyom resmen hic corap giyemiyomÜşütmüş olabilirsın canım ayaklarına çorap giy sıcak tutmaya çalış. Eğer ishalin artarsa ateşin çıkarsa mutlaka bi Dr a görün. Bol su iç dinlen. Bu ara salgın bar galiba kuzenimin eşiyle hamileyiz ikimizde bi hafta o ishal durumunu yaşadık aşırı gaz ve bulantı
Ayaklarını duvara koyuyorsan ondan üşütmüş olabilirsin . Bende yanıyorum hava serin ama yinede bi yanma bende son günler zor geçiyor Allah yardımcın olsun seninde yazı bitirip Doğum yapcanYaaa hemserim bide yaniyom sormaaaa, el ve ayaklarim ates gibi ama atesim normal sadece el ve ayaklarim yaniyor duvarlara suruyom resmen hic corap giyemiyomevet usuttum ben galiba
![]()
Allah hepimize yardım etsin ben bütün yazı yasiycam sıcak sıcakAyaklarını duvara koyuyorsan ondan üşütmüş olabilirsin . Bende yanıyorum hava serin ama yinede bi yanma bende son günler zor geçiyor Allah yardımcın olsun seninde yazı bitirip Doğum yapcan
Köyünüze git canım ya ben doğurup hemen köye gitçem nasipse serin serin ohhAllah hepimize yardım etsin ben bütün yazı yasiycam sıcak sıcak![]()
Bizim evimiz var orda çay var bide malum hep oradayız yazınAmaaannn nasıl gidiyim benim anne falan orada yasamiyor hepimiz buradayız....
Keske benim olsaaaaa :)Bizim evimiz var orda çay var bide malum hep oradayız yazın![]()
Canım inşlh serin geçer yaz hep böyle kolay atlatırsınKeske benim olsaaaaa :)
İnşallahCanım inşlh serin geçer yaz hep böyle kolay atlatırsın
Yaaa rezeneyi aktardan mi aldin ?Gunde Bir fincanı geçmemek kaydıyla rezene çayı içebilirsin gaza çok iyi geliyor birde maden suyu günde ikiyi gecmeyecek ben hep öyle atlattim doktorum önerdi umarım sanada iyi gelir
Hayır marketlerde var ben Liptn .Marka aldım çokta memnun kaldim sende istediğin bir markayi alabilirsinYaaa rezeneyi aktardan mi aldin ?
Tamam teşekkür ederim canım:)Hayır marketlerde var ben Liptn .Marka aldım çokta memnun kaldim sende istediğin bir markayi alabilirsin