Gaz ve Mide Bulantısı

Msspinkie

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
10.267
25.554
598
Kizlar 22 haftalik gebeyim ve 3 gundur gaz cekiyorum midem ve bagirsaklarim bitircek beni, artik ruhum bunaliyor gazdan 2 gundurde sabahlari bulantim var kismuyorum ama bulaniyor midem Hafifte ishal gibiyim Korkmaya başladım ...

Üşütmüş olabilirsın canım ayaklarına çorap giy sıcak tutmaya çalış. Eğer ishalin artarsa ateşin çıkarsa mutlaka bi Dr a görün. Bol su iç dinlen. Bu ara salgın bar galiba kuzenimin eşiyle hamileyiz ikimizde bi hafta o ishal durumunu yaşadık aşırı gaz ve bulantı

Yaaa hemserim bide yaniyom sormaaaa, el ve ayaklarim ates gibi ama atesim normal sadece el ve ayaklarim yaniyor duvarlara suruyom resmen hic corap giyemiyom evet usuttum ben galiba

Yaaa hemserim bide yaniyom sormaaaa, el ve ayaklarim ates gibi ama atesim normal sadece el ve ayaklarim yaniyor duvarlara suruyom resmen hic corap giyemiyom evet usuttum ben galiba
Ayaklarını duvara koyuyorsan ondan üşütmüş olabilirsin . Bende yanıyorum hava serin ama yinede bi yanma bende son günler zor geçiyor Allah yardımcın olsun seninde yazı bitirip Doğum yapcan

Ayaklarını duvara koyuyorsan ondan üşütmüş olabilirsin . Bende yanıyorum hava serin ama yinede bi yanma bende son günler zor geçiyor Allah yardımcın olsun seninde yazı bitirip Doğum yapcan
Allah hepimize yardım etsin ben bütün yazı yasiycam sıcak sıcak

Amaaannn nasıl gidiyim benim anne falan orada yasamiyor hepimiz buradayız....

Gunde Bir fincanı geçmemek kaydıyla rezene çayı içebilirsin gaza çok iyi geliyor birde maden suyu günde ikiyi gecmeyecek ben hep öyle atlattim doktorum önerdi umarım sanada iyi gelir

Gunde Bir fincanı geçmemek kaydıyla rezene çayı içebilirsin gaza çok iyi geliyor birde maden suyu günde ikiyi gecmeyecek ben hep öyle atlattim doktorum önerdi umarım sanada iyi gelir
Yaaa rezeneyi aktardan mi aldin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…