S sormanehald Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2013 Mesajlar 435 Emoji Skoru 19 Puanlar 318 Yer Amasya 2 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sormanehald #1 gazetecilik okuyan varmı?????????**
ozgeosqe Guru Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2013 Mesajlar 99 Emoji Skoru 0 Puanlar 296 Yer İstanbul 16 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sormanehald #2 sormanehald .!.: gazetecilik okuyan varmı?????????** Genişletmek için tıkla... Benim enn yakin arkadasim kocaeli gazateciligi kazandi ben kaldim ek tercihler artik
sormanehald .!.: gazetecilik okuyan varmı?????????** Genişletmek için tıkla... Benim enn yakin arkadasim kocaeli gazateciligi kazandi ben kaldim ek tercihler artik
Yansimidi Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2012 Mesajlar 144 Emoji Skoru 5 Puanlar 46 17 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sormanehald #3 ozgeosqe .!.: Benim enn yakin arkadasim kocaeli gazateciligi kazandi ben kaldim ek tercihler artik Genişletmek için tıkla... ek tercihler hakkında bilgin var mı canım bende kaldım eklere :44: ne zman olacagını öğrensem hiç olmazsa
ozgeosqe .!.: Benim enn yakin arkadasim kocaeli gazateciligi kazandi ben kaldim ek tercihler artik Genişletmek için tıkla... ek tercihler hakkında bilgin var mı canım bende kaldım eklere :44: ne zman olacagını öğrensem hiç olmazsa
ozgeosqe Guru Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2013 Mesajlar 99 Emoji Skoru 0 Puanlar 296 Yer İstanbul 24 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sormanehald #4 Yansimidi .!.: ek tercihler hakkında bilgin var mı canım bende kaldım eklere :44: ne zman olacagını öğrensem hiç olmazsa Genişletmek için tıkla... açıklandı yarın da başvurular başlıyacak :)
Yansimidi .!.: ek tercihler hakkında bilgin var mı canım bende kaldım eklere :44: ne zman olacagını öğrensem hiç olmazsa Genişletmek için tıkla... açıklandı yarın da başvurular başlıyacak :)
Yansimidi Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Aralık 2012 Mesajlar 144 Emoji Skoru 5 Puanlar 46 24 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sormanehald #5 ozgeosqe .!.: açıklandı yarın da başvurular başlıyacak :) Genişletmek için tıkla... bu açıklanan ön kılavuz değil mi? aslı yarın açıklanmayack mi?
ozgeosqe .!.: açıklandı yarın da başvurular başlıyacak :) Genişletmek için tıkla... bu açıklanan ön kılavuz değil mi? aslı yarın açıklanmayack mi?