Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok yakın bi tanıdığım odtü e.tasarım mezunu, iş sahası avrupada geniş turkiyede dar... odtu yada mimar sinan daha populer o bölümde. itü çevre müh. itü olması açısında ii ama onun da sahası kısıtlı. itüde başka müh. olmuyormu ya da düşnmüyor musun. çevre müh. ile e. tasrım karşılaştırırsan da yine de e. tsarım çünkü çevre müh. den daha geniş sahasıgazi endüstriyel tasarım mı yoksa itü çevre müh. mi çok kararsız kaldım kızlar çünkü hangisini yazarsam o gelecek öyle görünüyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu işler öyle tehlikeli kiNe söylesen kendinde sorumluluk hissediyorsun.. Ama yine de şöyle bir şey söyleyeyim çevre mühendisleriyle ilgili benim bildiğim iş alanı genişliyor çünkü her taraf artık yeşil binalar olacak, yeşil bina dediğimiz de sertifika alabilmesi için mutlaka çevre mühendisinin imzasına ihtiyacı var. Endüstriyel tasarım nasıl pek bilmiyorum açıkçası. Peki nerede oturuyorsun ankarada mı istanbulda mı??
ben istanbulda oturuyorum ama benim için ankaraya gitmek sorun değil
gazi endüstriyel tasarım mı yoksa itü çevre müh. mi çok kararsız kaldım kızlar çünkü hangisini yazarsam o gelecek öyle görünüyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
gazi endüstriyel tasarım mı yoksa itü çevre müh. mi çok kararsız kaldım kızlar çünkü hangisini yazarsam o gelecek öyle görünüyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.