Gazi endüstriyel tasarım mı? İtü çevre müh. mi?

vienna

Ruhum sıfır MAKYAJ..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
1.055
1.121
333
gazi endüstriyel tasarım mı yoksa itü çevre müh. mi çok kararsız kaldım kızlar çünkü hangisini yazarsam o gelecek öyle görünüyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

gazi endüstriyel tasarım mı yoksa itü çevre müh. mi çok kararsız kaldım kızlar çünkü hangisini yazarsam o gelecek öyle görünüyor. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
çok yakın bi tanıdığım odtü e.tasarım mezunu, iş sahası avrupada geniş turkiyede dar... odtu yada mimar sinan daha populer o bölümde. itü çevre müh. itü olması açısında ii ama onun da sahası kısıtlı. itüde başka müh. olmuyormu ya da düşnmüyor musun. çevre müh. ile e. tasrım karşılaştırırsan da yine de e. tsarım çünkü çevre müh. den daha geniş sahası

Son düzenleme:
Bu işler öyle tehlikeli ki :1: Ne söylesen kendinde sorumluluk hissediyorsun.. Ama yine de şöyle bir şey söyleyeyim çevre mühendisleriyle ilgili benim bildiğim iş alanı genişliyor çünkü her taraf artık yeşil binalar olacak, yeşil bina dediğimiz de sertifika alabilmesi için mutlaka çevre mühendisinin imzasına ihtiyacı var. Endüstriyel tasarım nasıl pek bilmiyorum açıkçası. Peki nerede oturuyorsun ankarada mı istanbulda mı??

Bu işler öyle tehlikeli ki :1: Ne söylesen kendinde sorumluluk hissediyorsun.. Ama yine de şöyle bir şey söyleyeyim çevre mühendisleriyle ilgili benim bildiğim iş alanı genişliyor çünkü her taraf artık yeşil binalar olacak, yeşil bina dediğimiz de sertifika alabilmesi için mutlaka çevre mühendisinin imzasına ihtiyacı var. Endüstriyel tasarım nasıl pek bilmiyorum açıkçası. Peki nerede oturuyorsun ankarada mı istanbulda mı??

ben istanbulda oturuyorum ama benim için ankaraya gitmek sorun değil

Ben olsaydım İTÜ seçerdim.
İyi bir ünü olan okuldan mezun olmak her zaman daha avantajlıdır.

Son düzenleme:

sizin yerinizde olsam kesinlikle endüstriyel tasarım seçerdim mezun olan arkadaşlarım çok memnunlar yeni yeni parlayan bi meslek

itü iyi bir üniversite ama istediğiniz meslek önemli bence.. öncelikle bölüme bakın, çünkü sadece üniversite değil mesleğinizi seçiyorsunuz.. ben ea cıyım sayısalcı olsam kesin endüstri ile ilgili bir şey seçerdim :) çünkü hem önü çok açık hemde bayanlar için harika bir bölüm.. ki gazi gibi bir üniversite.. ben olsam kaçırmam.. etikete bi yere kadar bakılır dediğim gibi istediğiniz ve severek yapabileceğiniz bölüm önemli gazi de çok çok iyi bir üniversite.. tebrik ederim.. :)

İtü fırsatları iyi olduğu kadar zorlukları da bir hayli olan bir okul, hemen hemen bütün bölümleri böyle. Üniv. içinde bölüm değiştirme, çift anadal yandal da var bunlarla da ilgilenebilirsiniz öğrencilik boyunca.
Ayrıca endüstriyel tasarım da okuması oldukça zevkli zorluğu az olan bir bölümdür.

iş potansiyeli bulma potansiyeli hangisinin yüksekse onu seçmen önemli sonuçta meslek edinmek için üniversiteye bir nevi giriyorsun.

Gazi'nin sosyal olanaklar yönünden oldukça zayıf olduğunu duymuştum ben, ama tmci olmama rağmen ciddi ciddi endüstiyel tasarım hayal ettiğim zamanlar oldu, iş alanları, ya da eğitimi nasıldır hiç bir fikrim yok yine de fen okusam kesin endüstiyel tasarım seçerdim.

Back
X