Y Yyyt Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2017 3 1 1 27 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #1 Gazi üniversitesi hastanesinde Burak Pasinlioglu na ameliyat olan var mi?
Alabalik32 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2016 6.597 4.323 173 27 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #2 Yyyt .!.: Gazi üniversitesi hastanesinde Burak Pasinlioglu na ameliyat olan var mi? Genişletmek için tıkla... Hic duymadim ama asistan Alperen Tekinin yaptigi burunlari gordum. Kendisiylede gorustum. Durust ve duzgun bir doktor.
Yyyt .!.: Gazi üniversitesi hastanesinde Burak Pasinlioglu na ameliyat olan var mi? Genişletmek için tıkla... Hic duymadim ama asistan Alperen Tekinin yaptigi burunlari gordum. Kendisiylede gorustum. Durust ve duzgun bir doktor.
Y Yyyt Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2017 3 1 1 27 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #3 Alabalik32 .!.: Hic duymadim ama asistan Alperen Tekinin yaptigi burunlari gordum. Kendisiylede gorustum. Durust ve duzgun bir doktor. Genişletmek için tıkla... Burak Pasinliogluda asistan sanırım Çok samimi, dürüst ve ilgili davrandı Ameliyat olan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var
Alabalik32 .!.: Hic duymadim ama asistan Alperen Tekinin yaptigi burunlari gordum. Kendisiylede gorustum. Durust ve duzgun bir doktor. Genişletmek için tıkla... Burak Pasinliogluda asistan sanırım Çok samimi, dürüst ve ilgili davrandı Ameliyat olan birilerinin yorumlarına ihtiyacım var
A azrahh Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2018 2 0 1 18 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #4 Yyyt .!.: Gazi üniversitesi hastanesinde Burak Pasinlioglu na ameliyat olan var mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar burak bey ile ilgili bir sorunuz vardi ayni konudan bende muzdaribim bilgi ye ulastiniz mi
Yyyt .!.: Gazi üniversitesi hastanesinde Burak Pasinlioglu na ameliyat olan var mi? Genişletmek için tıkla... Merhabalar burak bey ile ilgili bir sorunuz vardi ayni konudan bende muzdaribim bilgi ye ulastiniz mi
A azrahh Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2018 2 0 1 18 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #5 banada bilgi lazim ameliyatima girecek lutfen yardim istoyorum
Y Yyyt Yeni Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2017 3 1 1 18 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #6 azrahh .!.: Merhabalar burak bey ile ilgili bir sorunuz vardi ayni konudan bende muzdaribim bilgi ye ulastiniz mi Genişletmek için tıkla... üzgünüm bir bilgiye ulaşamadım
azrahh .!.: Merhabalar burak bey ile ilgili bir sorunuz vardi ayni konudan bende muzdaribim bilgi ye ulastiniz mi Genişletmek için tıkla... üzgünüm bir bilgiye ulaşamadım
G gamle Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2018 6 0 1 47 10 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #7 burak bey ile ilgili bende bilgi rica ediyorum.
G gamle Yeni Üye Kayıtlı Üye 12 Mart 2018 6 0 1 47 10 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #8 Yyyt .!.: Gazi üniversitesi hastanesinde Burak Pasinlioglu na ameliyat olan var mi? Genişletmek için tıkla... merhaba siz burak beye ameliyat oldunzmu
Yyyt .!.: Gazi üniversitesi hastanesinde Burak Pasinlioglu na ameliyat olan var mi? Genişletmek için tıkla... merhaba siz burak beye ameliyat oldunzmu
T Tahasude Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Ekim 2019 1 0 1 47 28 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yyyt #9 azrahh .!.: Merhabalar burak bey ile ilgili bir sorunuz vardi ayni konudan bende muzdaribim bilgi ye ulastiniz mi Genişletmek için tıkla... Ben yaptrdim.. cok basarili bir doktor.. sevecen ve ilgili ayni zamanda.. bunun disinda botoks da yaptrdim onda da cok basarili.. tavsiye ederim kesinlikle
azrahh .!.: Merhabalar burak bey ile ilgili bir sorunuz vardi ayni konudan bende muzdaribim bilgi ye ulastiniz mi Genişletmek için tıkla... Ben yaptrdim.. cok basarili bir doktor.. sevecen ve ilgili ayni zamanda.. bunun disinda botoks da yaptrdim onda da cok basarili.. tavsiye ederim kesinlikle