gazi hastanesinde burun estetiği

kellysonkelly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
50
0
86
Ankara
kızlar ben gazi üniverstsnde okuyorum ve burun amelytı yaptrmak istiyorum. maddi acıdan prblemim var. en fazla 3- 3.5bin verebilirim. buyüzden gazi hastanesini düşündüm ama bi avantajı olurmu bilmiorum. selehattin özmenin ismini duydum.. sizin fikriniz ne?
ayrıca muayene ve görüşmede bi ücret veriyormuyuz yoksa istedigimiz kadar doktorla ücretsiz görüşebiliyormuyuz? lütfen yardım edin

nebil bozdogandan memnun olmayan kişiler varmış okuduguma göre ferruh bingülden memnun kalanlar var mı

ferruh bingülü bende cok arastırdım halada arastırıyorum aılemı ıkna edebılırsem yakın bı zamanda bende burunucu estetıgı olmak ısıtıyorum..ferruh bıngulden cok memnun olanlarda var olmayanlarda bende kararsız kaldım ama gercek olan bırsey varkı herkes aynı burun anatomısıne sahip değil tabıkı amelıyat sonrası farklılık olması dogal diye düşünüyorum fiat olarakda uygun gözlemledıgım kadaryla da memnun olanlar daha fazla bı ıkı kısı gördum sadece..

ferruh bingülü bende cok arastırdım halada arastırıyorum aılemı ıkna edebılırsem yakın bı zamanda bende burunucu estetıgı olmak ısıtıyorum..ferruh bıngulden cok memnun olanlarda var olmayanlarda bende kararsız kaldım ama gercek olan bırsey varkı herkes aynı burun anatomısıne sahip değil tabıkı amelıyat sonrası farklılık olması dogal diye düşünüyorum fiat olarakda uygun gözlemledıgım kadaryla da memnun olanlar daha fazla bı ıkı kısı gördum sadece..

yanı bı kac kısı memnun degıl hele gögus yaaptıran herkes cok memnun öve öve bıtıremıyorlar ferruh bıngulu..

nebil bozdogandan memnun olmayan kişiler varmış okuduguma göre ferruh bingülden memnun kalanlar var mı

göğüs yaptıranlar memnun ama burunda nasıl bilmiyoruz ki.. onun dısında ankarada tutulan biri varmı?
bde kmse selehattin özmeni bilmiyomu kızlar ya :)

ankarada herkesın memnun oldugu serdar öztürk var galıba..fiat olarak bıraz fazla ve doktora ulasması zor gata da calıstıgı ıcın..ayrıca ben burun amelıyatndan memnun olan cok ama bı kac kısı gördm sadece memnn olmayn demek ıstedım..

fzla derken? ne kadar fazla? caresiz kaldım yaa cok aklım karıstı :2:

bende aynı sekılde caresız ve kararsız durumdayım maddı acıdan caresız doktor bakımndan kararsızz ve zamnmda cok az ama sadece burunucu istedıgım için ferruh bıngul aklıma cok yatıyo memnn olanlarıda forumdan takıp ettgm kadaryla bılıyorum işte ama olmayanda var

ankarada burun estetiği için birini bulmak çok mu zor arkadaşlar ya..herkesin fikir birliği yaptığı biri yokmuki

Gata da doktor İsmail Şahin e ameliyat olacağım. Bende araştırma içerisindeyim ve hala bilgi toplayamadım:59:

slm bende gazide osman latifoğlu iyi diye duydum ama kararsızım zaten su anda gazıde amelıyat yapmıyormus ozelı var bu doktoru duyan var mı arkadaslar

kızlar sühan ayhan var gazide onun yapığı 2 burun gördüm fena değildi ama ücret konusunu bilmiyorum ve biraz fazla olur diye tahmin ediyorum yinede bi araştırın derim

Ben de ankarada oturuyorum,üçüncü ameliyatımı olacağım hem nefes hem görüntü problemi var. ama hala aklıma yatan,gerçekten güvenebileceğim bir doktor bulamadım bulamadım:50:

Back
X