Gazi hastanesinde devilasyon ve estetik olanla acil !

Tigisezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
67
3
1
30
Arkadaşlar gazi hastanesinde devilasyon yani burun içi kemik eğriliği ile ameliyat olucam ameliyat olurken estetik istiyorum.daha önce gazi de burun ameliyatı olan var mı hangi doktor ne kadar ücret bilgilendirir misiniz

Can'ım bende ameliyat olmayı düşünüyorum ama nasıldır ki orası araştırdın mı kime olmayı düşünüyosun

Kemal findikcioglu güzel yapıyor diyorlar ben muaneye gittim 1haftaya veriyorlar ameliyatı finallerin var diye erteledim ama doktor konusunda kararsizim

Arkadaşım 2.5 ay önce oldu doktorun ismi u ile başlıyordu utku olabilir emin değilim. Deviasyon içeride kırık ve estetik 1500 tl ye oldu.

Gazi hastanesinde mi oldu peki ya bilgi verir misiniz nasıl oldu burnu
Evet gazi hastanesinde oldu. Burnu 5 yerinden kırıldı zorlu bir ameliyatti yani. Su an 2.5 ay oldu sanırım gayet kibar duruyor ama oturması zaman alacak tabi. Doktoru da bu şekliyle kalmayacak dedi ama kibar kıvrımlı bir burun oldu

Hayır operasyon sırasında kırıldı düzeltmek için egrilikleri . Geçmişte kırılıp yamuk kaynayan bir yer varmış mesela arkadaşımın bilmediği. onu vs duzeltmisler 1 hafta sıkıntı çekti tabi ama 10 günden sonra gayet iyi durumdaydı

Hayır operasyon sırasında kırıldı düzeltmek için egrilikleri . Geçmişte kırılıp yamuk kaynayan bir yer varmış mesela arkadaşımın bilmediği. onu vs duzeltmisler 1 hafta sıkıntı çekti tabi ama 10 günden sonra gayet iyi durumdaydı

Hangi doktora oldu peki biliyor musun

Back
X