Ediydur muhakkak rahatlatiyodur gaz masajlari var youtube de onlari uygula biz 4 ay cektik zor bi donem ama geciyoEvet ben de kimyon ekliyorum her yemegime ama hiç rahatlamadı yavrum çok üzülüyorum anason rezene ıhlamur hepsinden ben se içiyorum ama fayda ediyor mu bilemedim. teşekkürler bu arada normal olduğunu duymak iyi geldi bir nebze
Emzik veriyo musun. Benim kızım da böyleydi sürekli emzirdikçe gazı daha çok oluyodu düşünsene toksun ama sürekli yemek yiyosn nasıl karın ağrısı yapar.. Bence emzik ver rahatlatır biraz.. Masaj yap ayşe öner miydi bi gaz masajı var onunla çok rahatlamıştık biz mesela.. Kendim de yatarken özellikle 1 kaşık balın içine 1 çay kaşığı kimyon koyup yiyodm iyi geliyodu.. Çocuğa da rezene verebilirsin 1 2 çay kaşığı bunlar faydalı olabilir.. Allah kokaylık versin bacım
teşekkür ederim emzik almıyor malesef ben ağzına veriyorum o tukuruyor midesi bulanırEmzik veriyo musun. Benim kızım da böyleydi sürekli emzirdikçe gazı daha çok oluyodu düşünsene toksun ama sürekli yemek yiyosn nasıl karın ağrısı yapar.. Bence emzik ver rahatlatır biraz.. Masaj yap ayşe öner miydi bi gaz masajı var onunla çok rahatlamıştık biz mesela.. Kendim de yatarken özellikle 1 kaşık balın içine 1 çay kaşığı kimyon koyup yiyodm iyi geliyodu.. Çocuğa da rezene verebilirsin 1 2 çay kaşığı bunlar faydalı olabilir.. Allah kokaylık versin bacım
yumuşak memenin sütü yağlı olur derler ne derece doğru bilmiyorum.her emdikten sonra gazını çıkarıyorum ama neden bu kadar çok gazi oluyor anlamadım. bir de göğüslerim yumuşak olduğunda süt bitiyor diye düşünüyordum ben yanlış mı biliyorum sürekli süt oluyor mu
damaklı almıştık ama farklı alıp denemedim henüz dediginiz gibi deneyeyim bir kaç daha bakalım belki birini alır çünkü sürekli emmesi beni de yoruyorGöğsün sert olduğunda çok süt birikmiş demektir. Önden göğsünü iki dk kadar sağıp ön sütü atmalısın onun bebeğine bi faydası yok karnını doyuran kilo aldıran kısım yağlı süt olur. Sütğm yok diye düşünme süt bebek emdikçe gelir. Ayrıca farklı bi emzik türü deneyenilirsin damaklı kullan damaklıyı almıyosa yuvarlak kullan onu da almıyosa kauçuk dene dene yani
Ama en az 2 saatte bir emzirmeyi de unutma hedamaklı almıştık ama farklı alıp denemedim henüz dediginiz gibi deneyeyim bir kaç daha bakalım belki birini alır çünkü sürekli emmesi beni de yoruyor
zaten sürekli göğsümde olduğu için unutmam mümkün değilAma en az 2 saatte bir emzirmeyi de unutma hesesi çıkmıyo diye acıkmıyo sanma
İşte emzik alırsa baya uyurzaten sürekli göğsümde olduğu için unutmam mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?