- 17 Mayıs 2016
- 32
- 4
- 16
- Konu Sahibi Liona Esposito
bende antepteyim burun esteetiği olmak istiyoorum ama cesaret edemiyorum.kim iyi ki acaba estetikçiden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende fotonuzu burunuzu görebilirimmiHayır denizli de oldum canım adem topkaraya , albümüm var bakabilirsin:)
acaba burun fotonuzu görsem.bende mustafa koça amelyata olmak istiyorumdaBen Yakup Sarıgüneyi kesinlikle önermiyorum. 2 tane arkadasım oldu 2sinin de burnu sorunlu.. Kızlar eğer gerçekten işi bilen birini istiyorsanız üniversite hastanesinde Mustafa Nihat Koç var. Ben çok pimpirikliyim normalde, çok korkuyordum ama o kadar özenli ki kendisi.. Maşallah diyeyim burnum Bebek burnu gibi oldu. Çok memnunum Allah razı olsun kendisinden ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Çıkın çıkın ameliyat olun :))))))
Bu düne ait fotom 1 ay oldu.. Burun kenarıma krem sürdüm profil görünüşü böyleacaba burun fotonuzu görsem.bende mustafa koça amelyata olmak istiyorumda
acaba burun fotonuzu görsem.bende mustafa koça amelyata olmak istiyorumda
Ben memnunum, Bi görüş sende.. Kafana yatarsa :) umarım her sey dilediğin gibi oluracaba burun fotonuzu görsem.bende mustafa koça amelyata olmak istiyorumda
teşekkür ederim inşallaah istediğimiz hayırlı herşey olur ikimiz içinde burnunuz çok güzel olmuş.mustafa nihat koç ta çok güvendiğim bi doktor.çok hastaydım.saolsun iyileştirdi beni.çok ilgili bi doktor.instagramdaandaa gördüm çok güzel burun yapmış iişte ben o burundan istiyorumBen memnunum, Bi görüş sende.. Kafana yatarsa :) umarım her sey dilediğin gibi olur
eğer olabilirse sizinle çok tanışmak isterim.hep burun estetiği olmuş biriyle tanışmak istemişimdir.bende estetik olmak istiyoruum.ama amelyat diyince insan korkuyo işte.bu arada burun estetiği olacak biri tanıyosanız bende o kişiyle tanışmak isterim doktora beraber gideriz birbirimizi cesaretlendiririzBen memnunum, Bi görüş sende.. Kafana yatarsa :) umarım her sey dilediğin gibi olur
çok güzel .hayırlı olsunbende çok istiyorumEki Görüntüle 1834481
Bu düne ait fotom 1 ay oldu.. Burun kenarıma krem sürdüm profil görünüşü böyle
instagramda gördüğün burun benim burnum :)) tanışalım, antepteyim :)teşekkür ederim inşallaah istediğimiz hayırlı herşey olur ikimiz içinde burnunuz çok güzel olmuş.mustafa nihat koç ta çok güvendiğim bi doktor.çok hastaydım.saolsun iyileştirdi beni.çok ilgili bi doktor.instagramdaandaa gördüm çok güzel burun yapmış iişte ben o burundan istiyorum
merhaba arkadaşlarınızın burnu nnasıl sorunluBen Yakup Sarıgüneyi kesinlikle önermiyorum. 2 tane arkadasım oldu 2sinin de burnu sorunlu.. Kızlar eğer gerçekten işi bilen birini istiyorsanız üniversite hastanesinde Mustafa Nihat Koç var. Ben çok pimpirikliyim normalde, çok korkuyordum ama o kadar özenli ki kendisi.. Maşallah diyeyim burnum Bebek burnu gibi oldu. Çok memnunum Allah razı olsun kendisinden ve kesinlikle tavsiye ediyorum. Çıkın çıkın ameliyat olun :))))))