Alyyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2018 140 26 98 8 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyyaa #1 arkadaşlar gaziantep de dudak dolgusu yaptıran memnun olan var mı?
Alyyaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2018 140 26 98 10 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyyaa #2 Yaptıran kimse yok mu burda
K Kralice8353 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 49 8 86 42 9 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyyaa #3 Merhaba ben yeni yaptirdim 5. Gunum henuz bugun
B betulkmt Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 9 Haziran 2018 2 0 1 34 13 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyyaa #4 Alyyaa .!.: arkadaşlar gaziantep de dudak dolgusu yaptıran memnun olan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum güvenemiyorum sağlık açısından bir eksisi olur mu yaptıranların yorumlarını bekliyorum
Alyyaa .!.: arkadaşlar gaziantep de dudak dolgusu yaptıran memnun olan var mı? Genişletmek için tıkla... Merhaba bende yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum güvenemiyorum sağlık açısından bir eksisi olur mu yaptıranların yorumlarını bekliyorum
K Kralice8353 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2018 49 8 86 42 14 Haziran 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Alyyaa #5 betulkmt .!.: Merhaba bende yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum güvenemiyorum sağlık açısından bir eksisi olur mu yaptıranların yorumlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla... Valla hic bir eksi yok ben ayni amda liposuction ve burun ameliyatida geçirdim ilk bir kac gjn top top oldu ignelerin yeri ama suanda vecmis durjmda gayet iyi duruyorum
betulkmt .!.: Merhaba bende yaptırmak istiyorum ama emin olamıyorum güvenemiyorum sağlık açısından bir eksisi olur mu yaptıranların yorumlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla... Valla hic bir eksi yok ben ayni amda liposuction ve burun ameliyatida geçirdim ilk bir kac gjn top top oldu ignelerin yeri ama suanda vecmis durjmda gayet iyi duruyorum