Gaziantep hastane...

demet_esila

EBRAR ESİLA ♡ ENSAR ATLAS ♡
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
12
1
1
39
Gaziantep te olan ve Kemal Bayindir hastanesine giden var mı ? Doktor Kemal bayındır a... Ya da mediantep teki Hüseyin Kılıç a ????

Gaziantep te olan ve Kemal Bayindir hastanesine giden var mı ? Doktor Kemal bayındır a... Ya da mediantep teki Hüseyin Kılıç a ????
Kemal bayindira gitme cok yaslandi adam artik hemde ablam orda dogum yapti hic memnun kalmadi yani cok ilgisizler kiz kac saat ameliyat masasinda kaldi kendileri muzik acip kahve keyfi yapmislar bide bebegin cinsiyetinde hep yanlis soylesi eskisi gibi degil yani kemal amca :) hatemde bir bayan var nazire diye bide yilmaz genco iyi sankoda ali tahtaci primerde sedat baylar canm

Evet 58 doğumlu imiş adam annemden de büyük buraya yeni geldik kayinvalidem ve gorumcemler hep ona gidiyor diye benim de gitmemi istediler... Çok da mantıklı gelmedi bana da dediğiniz gibi yaşlı olmasi korkuttu biraz

Hatem hastanesi Yılmaz Genco ya git kardeşim eğer doktor değiştireceksen. Ben çok çoook memnunum. Ailemdeki tüm gebeler ona gitti ve çok şükür hepsi de sağlıklı doğumlar yaptılar. Aile doktorumuz gibi bişey oldu Yılmaz bey. Tavsiye ederim :KK200:

Back
X