Gaziantep medicalpark...

kakarakubara

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
844
60
323
arkadaşlar uzun zmandır buradym ama ilk konu açtım.bana yardım edersiniz umarım bebek için tedaviye başladım GaziAntep Medicalpark hastanesinde drum ise SEVİM ÇERİ AY sizlere sorum medicalparkta muane olan veya daha once sevim hnma muane olan varmı?

merhaba..ben aslen izmirliyim ve 1 sene oldu gaziantebe geleli..gebeliğimi son ayındayım..medical park,primer,amerikan hast sanko hastanesi hepsini tek tek gezdim...gitmediğim dr kalmadı..maalesef hiçbiri beni tatmin edici bir uygulamada bulunamadı bir günleri bir günlerine uymuyor ve değişkenler...yada bana öyleleri denk geldi bilemiyorum..tam karar vermişken hayal kırıklığına uğratıyorlar maalesef..en son amerikan hastanesinde karar kıldım dr umda sezgin sönmezdi..fakat en son gittiğimde 10 sefer gittiğim adam beni tanımadı resmen sanki ilk geliyormuşum gibi yabancı tavırları vardı ve ilgisizdi 5 dk sını zor ayırdıki yoğun bir gün de değildi..oysa ben artık doğum tarihimi konuşmaya gitmiştim..neyse kısacası vazgeçtim ondanda..sevim çeri ay ile tanışmam tesadüf oldu biraz sadece ilaç yazdırmaya gitmiştim fakat ilgisinden ve yaklaşımından çok memnun kaldım..sonrasında yine tercihim ondan yana oldu..bilgili ve konuşkan bi dr..şimdi ise denemediğim 1 dr kaldı faruk bekir ismi..amerikan hastanesinde..yarın randevum var..eğer memnun kalırsam onunla doğuma giricem..eğer oda olmazsa kesin tercihim sevim çeri ay olacak..randevudan sonra tekrar yazarım sana..iyi şanslar..

saol cnm haberlerini beklliyorum bende sevim hanımdan geçen aya kadar memnundum ama memlekete gittim orda gidebilecgmı karsılıklı konusarak drla ilaç yazacklarını soyledi ve ben kedini aradgmda naparsan yap dedi acıkcası bıdaha ona gıtmeyı planlamıorum tedavime manolya hnma gidecm aşılama içinde ibrahim büyükbeşeye gitmeyi planlıyorum

merhaba..faruk bekir yurtdışına çıktığı için gidemedim ama yine aynı hastanede ramazan sürücü isimli dr a muayene olabildim.çok beğendim.çok bilgili bir dr. çok fazla hastası var ama sanırım bu memnuniyetten kaynaklanıyor.15 gün sonra yine randevum var.tekrar gittiğimde görüşlerimi bildiririm.üstelik ben ssk lıyım.ssk olunca 4 boyutlu ultrason pek kullanılmıyor yada özel muayene parası veriyorsun o zaman bakılıyor..ama ramazan beyde var ve onunla çok ayrıntılı olarak bakıp yorumlarını bildiriyor.extra hiçbirşey de talep etmeden üstelik.teknolojik araç gereçleri var yani..buda önemli bir ayrıntıydı benim için..sende de bir değişkenlik olmuş işte gördünmü...sinir bir durum..inşallah kararların doğru sonuçlarıda tam istediğin gibi olur..bende haberlerini bekliyorum..şimdilik hoşçakal..

10.7.2013 tarihinde gaziantep özel kemal bayındır hastanesinde mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim. 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim kullan diye verdim diyor terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar.lütfen bişiler yapın gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum.bunları başı boş bırakmayın gereğini yapın lütfen.GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

arkadaşlar uzun zmandır buradym ama ilk konu açtım.bana yardım edersiniz umarım bebek için tedaviye başladım GaziAntep Medicalpark hastanesinde drum ise SEVİM ÇERİ AY sizlere sorum medicalparkta muane olan veya daha once sevim hnma muane olan varmı?
Gaziantep özel kemal bayındır hastanesin de mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim.(ONA GİTME SEBEBİM HASTANEDEKİ TEK kadin DOĞUMCU) 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim, kullan diye verdim dedi terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar. gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum .GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

Merhabalar hanımlar ,
Bende Gaziantep Medicalpark Hastanesinde Doğuma Hazırlık Eğitmeni ve Kadın Doğum Koordinasyon Birim Sorumlusuyum sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa seve seve destek olurum :)

Gaziantep'te doğuma hazırlık eğitimleri için eğitimler vermekteyim medicalpark hastanesinde birebir eğitimler yapmaktayım .gaziantepdogumahazirlik.com yada dogumahazirlikmedicalpark intstegram adresim fatostapann dan da bana ulaşabilirsiniz .

Back
X