merhaba..ben aslen izmirliyim ve 1 sene oldu gaziantebe geleli..gebeliğimi son ayındayım..medical park,primer,amerikan hast sanko hastanesi hepsini tek tek gezdim...gitmediğim dr kalmadı..maalesef hiçbiri beni tatmin edici bir uygulamada bulunamadı bir günleri bir günlerine uymuyor ve değişkenler...yada bana öyleleri denk geldi bilemiyorum..tam karar vermişken hayal kırıklığına uğratıyorlar maalesef..en son amerikan hastanesinde karar kıldım dr umda sezgin sönmezdi..fakat en son gittiğimde 10 sefer gittiğim adam beni tanımadı resmen sanki ilk geliyormuşum gibi yabancı tavırları vardı ve ilgisizdi 5 dk sını zor ayırdıki yoğun bir gün de değildi..oysa ben artık doğum tarihimi konuşmaya gitmiştim..neyse kısacası vazgeçtim ondanda..sevim çeri ay ile tanışmam tesadüf oldu biraz sadece ilaç yazdırmaya gitmiştim fakat ilgisinden ve yaklaşımından çok memnun kaldım..sonrasında yine tercihim ondan yana oldu..bilgili ve konuşkan bi dr..şimdi ise denemediğim 1 dr kaldı faruk bekir ismi..amerikan hastanesinde..yarın randevum var..eğer memnun kalırsam onunla doğuma giricem..eğer oda olmazsa kesin tercihim sevim çeri ay olacak..randevudan sonra tekrar yazarım sana..iyi şanslar..