Çocuk Hastalıkları gaziantep te çocuk doktoru tavsiyesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
hatemde m. ali kutsala gidiyoruz biz 4 aydır. kızım 6 aylık 2 ay primerde çiğdem hanıma gitmiştik ama hiç memnun kalmadık. Mehmet Ali beyden memnunuz. Bir de Sankoda Medeni bey varmış. komşumun da 5.5 aylık kızı var o da medeni beye gidiyor memnun. ikisini de tavsiye edebilirim...

canım maddi imkanın varsa Kemal Aktaş a götür kesinlikle..özel muayenehanesi var ..biz ona gidiyoruz ben çok memnunum..en ince ayrıntısına kadar her şeyiyle ilgileniyor bebeğimin..benim bebeğim 1 haftalıkken sararmaya başladı biz de ben hatem hst. doğum yaptığım için oranın çocuk doktoruna götürdük ilk olarak, m. ali bey bebeğin sarılığının çok olmadığını 7 günden sonra da artarsa sorun olmayacağını söyledi bize. 1-2 gün sonra bebek iyice sararmaya başladı ben de bu kez kemal beye götürdüm ve o gece hastanede yattık biz..sarılığı 20 ye yükselmiş bebeğimin ,biraz daha bekleseymişim beyni bile etkileyebilirmiş..kemal bey her gün kan tahlili istedi sarılık düşene kadar..diğer dr u kötülemek için anlatmıyorum kesinlikle ,ama bizim başımıza bunlar geldi..bilmende fayda var..

bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.sizin dediğiniz doktorun muayenehanesi nerde acaba doktorlar sitesinde mi??

Kemal Aktaş'ı önermiyorum o kadar para veriyorsunuz ama it yerine koyuyor resmen insanları ters ters konuşuyor bebeğe cok sert davranıyor paranıza emeğinize yazık

anne adayı olarak kemal aktaşı duydum ama şu yanı varmış biraz egolar yüksek ve ters biri olduğu söylendi giden yakınlarım tarafından.muyenesi 170 tl ve tahlili sanko hastanesiyle anlaşmalı sadece 3-5 tl tahlil kayıt parası veriliyor. ilaçları da tabi özel muayene olunca sgk karşışamıyor.
yakınımın kızı 3 haftadır ishaldi kaç dr a gittiyse keslmedi kemal bey baya iyi ilgilenmiş ve doğru tedaviyle bebek şu an çok iyi ben ona gitmeyi planlıyorum kontrollerinde bakalım :)

Merhabalar Gaziantep'te Önerebileceğim Çocuk Doktoru Uzm. Dr. Fatih Mert Özel Çocuk Kliniği İbrahimli'de Tavsiye Ederim. Tecrübesi İlgisi Çocuğa Yaklaşımı Gayet İyi. buradan'da klinik detaylarına bakabilirsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…