Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 yıldır sadece planlamakla kaldımGaziantep de Gebelik planlayanlar
Bende 2 yıldır uğraşıyorum4 yıldır sadece planlamakla kaldım![]()
Ne tür tedaviler uygulandıBende 2 yıldır uğraşıyorum
Hormon testi rahim filmi çektirdim muayene hiç bir sorun çıkmadı herşey normal ama olmuyorNe tür tedaviler uygulandı
Siz neler yaptınızHormon testi rahim filmi çektirdim muayene hiç bir sorun çıkmadı herşey normal ama olmuyor
Klomen femara çatlatma iğnesi denedim rahim filmi sperm testi sperm dna hasar testi 3 aşılamaHormon testi rahim filmi çektirdim muayene hiç bir sorun çıkmadı herşey normal ama olmuyor
Bir sıkıntımı vardı tüp Bebeğe geçtinizKlomen femara çatlatma iğnesi denedim rahim filmi sperm testi sperm dna hasar testi 3 aşılamaartık tüp bebeğe geçtik ama her ay ya kist çıkıyor ya kan değerlerinde sıkıntı oluyor
Hayır hiç bir problem yok sebepsiz infertiliteBir sıkıntımı vardı tüp Bebeğe geçtiniz
Hiç çocuğunuz varmı ilkmi olacakHayır hiç bir problem yok sebepsiz infertilite
İlk olacakHiç çocuğunuz varmı ilkmi olacak
Allah'ım nasip etsin sana da bu duyguyu Antep'te nereye gidiyor sunİlk olacak
Cengiz Gökçek tüp bebek merkezine gidiyorum sen nereye gidiyorsunAllah'ım nasip etsin sana da bu duyguyu Antep'te nereye gidiyor sun
En son Liv gidiyordum vazgeçtim artık gitmektenCengiz Gökçek tüp bebek merkezine gidiyorum sen nereye gidiyorsun
Çatlatma iğnesi kullandın mı eşin test yaptırdı mıEn son Liv gidiyordum vazgeçtim artık gitmekten
Çatlatma iğnesi yapilacakti istemedim çünkü catladigi günü hissediyorum şu anda klomen kullanıyorum eşimde birşey çıkmadı yapıldı testleriÇatlatma iğnesi kullandın mı eşin test yaptırdı mı
Canım sen yine de doktorun hangi tedavi yöntemini diyorsa onu yaptır aşılama da yaptırabilirsiniz 2 yıl olduysa hatta tüp bebeğe bile geçilebilirÇatlatma iğnesi yapilacakti istemedim çünkü catladigi günü hissediyorum şu anda klomen kullanıyorum eşimde birşey çıkmadı yapıldı testleri
Bilmiyorum artık oluruna bıraktımCanım sen yine de doktorun hangi tedavi yöntemini diyorsa onu yaptır aşılama da yaptırabilirsiniz 2 yıl olduysa hatta tüp bebeğe bile geçilebilir