• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziantep Tüp Bebek NovaFertil

Merhaba, Gaziantep NovaFertil de tüp bebek tedavisi görüp olumlu sonuç elde eden veya bilgisi olan var mı ? Ya da Gaziantep de tüp bebek için nereyi önerirsiniz acilll yardım lazım perşembe günü doktora gitmem gerekiyor
Merhaba inşallah en doğru kararı alirisiniz..biz de Ruşen hoca da tedavi gördük negatif oldu iki defa yaptık sonuç alamadık ..ama gidip pozitifi gören çok kişi var ...
Umay da iyi bir merkez oraya da giden çok kişi pozitif sonuç aldı

Canım ben bu yaz antepte umay tüp bebek merkezinde yaptım ama doktorum özelde ayrıydı sezgin sönmez umayda genetik yumurta toplama felan doktorumla ortak çalışma yaptılar biz memnun kaldık ilgilierdi daha beklemedeyiz altı embriyo genetiğe gittik tutup tutmaması için bir fikrim yok

Biz bugün novafertil de başladık , hayırlısıyla kolaylıkla olmasını diliyorum hepimiz için. Tek kafama takılan şey çok kalabalık olmasıydı her yer böyle mi bilmiyorum ama daha sakin ve ferah bir yer bekliyorum acıkcası en azından psikolojik olarak rahat hissetmek için

Biz bugün novafertil de başladık , hayırlısıyla kolaylıkla olmasını diliyorum hepimiz için. Tek kafama takılan şey çok kalabalık olmasıydı her yer böyle mi bilmiyorum ama daha sakin ve ferah bir yer bekliyorum acıkcası en azından psikolojik olarak rahat hissetmek için
Hayırlı olsun

İnananin ki bir çok yerden daha sakin..merkezler gerçekten çok kalabalık

Back
X