S smyrnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2009 22 0 86 Gaziantep 19 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #1 antepli hamileler hamilelik nasıl gidiyor?hihoyyyt
aynurenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 176 1 96 42 Gaziantep 21 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #2 merhaba canım bende gaziantepdeyim 31 haftalık hamileyim.
S smyrnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2009 22 0 86 Gaziantep 22 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #3 mrb bende 38 haftalık hamileyim kontrollere hangi hastaneye gidiyosunuz acaba ilk hamileligim ve çok tedirginim?
mrb bende 38 haftalık hamileyim kontrollere hangi hastaneye gidiyosunuz acaba ilk hamileligim ve çok tedirginim?
aynurenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 176 1 96 42 Gaziantep 22 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #4 ben primer hastanesine gidiyorum drum ramazan sürücü sen nereye gidiyorsun doğumuna az kalmış bende 38 leri bir görebilsem benim ikinci çoçuğum.
ben primer hastanesine gidiyorum drum ramazan sürücü sen nereye gidiyorsun doğumuna az kalmış bende 38 leri bir görebilsem benim ikinci çoçuğum.
S smyrnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2009 22 0 86 Gaziantep 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #5 konukoğluna gidiyorum ali beye;premieri çok beniyolar ama çok yogun oldugunu duydum o hastanenin o yüzden gitmedim.sizin ilk doğum normalmiydi?:dance:
konukoğluna gidiyorum ali beye;premieri çok beniyolar ama çok yogun oldugunu duydum o hastanenin o yüzden gitmedim.sizin ilk doğum normalmiydi?:dance:
aynurenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 176 1 96 42 Gaziantep 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #6 evet ilk doğumum normaldi senin doğum hangi gün hastene yoğun ama randevu ile çalıştıkları için pek sorun çıkmıyor.
evet ilk doğumum normaldi senin doğum hangi gün hastene yoğun ama randevu ile çalıştıkları için pek sorun çıkmıyor.
aynurenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 176 1 96 42 Gaziantep 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #7 nerde oturuyorsun ben gazikentteyim.
S smyrnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2009 22 0 86 Gaziantep 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #8 bende karataşta oturuyorum dogum 3 ocak ,benimde büyük bi ihtimalle normal dogum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz.
bende karataşta oturuyorum dogum 3 ocak ,benimde büyük bi ihtimalle normal dogum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz.
melek.boz Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2009 1.764 0 116 Gaziantep 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #9 aynurenes .!.: merhaba canım bende gaziantepdeyim 31 haftalık hamileyim. Genişletmek için tıkla... Ben de gaziantepteyim, yeni öğrendim hamile olduğumu, henüz doktor seçmedim. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
aynurenes .!.: merhaba canım bende gaziantepdeyim 31 haftalık hamileyim. Genişletmek için tıkla... Ben de gaziantepteyim, yeni öğrendim hamile olduğumu, henüz doktor seçmedim. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var.
S smyrnl Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2009 22 0 86 Gaziantep 23 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #10 mrb canım allah sagsalim kucagımıza almayı nasibetsin, premiremirdeki doktorları beğeniyor arkadaşlarım orda elif hanım ve melek hanım çok iyiymiş,bende konukoğluna gidiyorum memnunum doktorumdan a.s
mrb canım allah sagsalim kucagımıza almayı nasibetsin, premiremirdeki doktorları beğeniyor arkadaşlarım orda elif hanım ve melek hanım çok iyiymiş,bende konukoğluna gidiyorum memnunum doktorumdan a.s
aynurenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 176 1 96 42 Gaziantep 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #11 smyrnl .!.: bende karataşta oturuyorum dogum 3 ocak ,benimde büyük bi ihtimalle normal dogum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... amin canım senin kurtulmana az kalmış.benim daha çok var.
smyrnl .!.: bende karataşta oturuyorum dogum 3 ocak ,benimde büyük bi ihtimalle normal dogum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz. Genişletmek için tıkla... amin canım senin kurtulmana az kalmış.benim daha çok var.
aynurenes Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Haziran 2008 176 1 96 42 Gaziantep 24 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #12 melek.boz .!.: Ben de gaziantepteyim, yeni öğrendim hamile olduğumu, henüz doktor seçmedim. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canım ben primere ramazan sürücüye gidiyorum ve çok memnunum.
melek.boz .!.: Ben de gaziantepteyim, yeni öğrendim hamile olduğumu, henüz doktor seçmedim. Tecrübelerinize çok ihtiyacım var. Genişletmek için tıkla... hayırlı olsun canım ben primere ramazan sürücüye gidiyorum ve çok memnunum.
X xtubisx rabbime emanetsin bebekim Kayıtlı Üye 8 Haziran 2009 202 0 96 Gaziantep 28 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #13 prımer elif bağlam çok iyi bir dr.. bende 16 haftlaık hamileyim..cetvelden anlaşılacağı gibi:)...rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin..ve tüm dileyenlere
prımer elif bağlam çok iyi bir dr.. bende 16 haftlaık hamileyim..cetvelden anlaşılacağı gibi:)...rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin..ve tüm dileyenlere
sibelce0 HAYATIMIN PRENSLERİ... Kayıtlı Üye 16 Ocak 2010 5.227 153 163 2 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #14 aynurenes .!.: nerde oturuyorsun ben gazikentteyim. Genişletmek için tıkla... bende gazikentteyim....
aynurenes .!.: nerde oturuyorsun ben gazikentteyim. Genişletmek için tıkla... bende gazikentteyim....
E e.s.r.a. Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 114 2 116 Diğer 2 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi smyrnl #15 canım hemşerilerim bende gaziantepliyim ama eşim memur gaziantepde değilim ama doğumu gaziantepde düşünüyorum.27 haftalık hamileyim, hatemde bülent gürkan kahramana gidiyorum izine geldikce doğumuda hatem hastanesinde düşünüyorum eylülde gelicek benim bebiş allahımın izniyle
canım hemşerilerim bende gaziantepliyim ama eşim memur gaziantepde değilim ama doğumu gaziantepde düşünüyorum.27 haftalık hamileyim, hatemde bülent gürkan kahramana gidiyorum izine geldikce doğumuda hatem hastanesinde düşünüyorum eylülde gelicek benim bebiş allahımın izniyle