Gaziantepli hamileler nerdesiniz?

mrb bende 38 haftalık hamileyim kontrollere hangi hastaneye gidiyosunuz acaba ilk hamileligim ve çok tedirginim?

ben primer hastanesine gidiyorum drum ramazan sürücü sen nereye gidiyorsun doğumuna az kalmış bende 38 leri bir görebilsem benim ikinci çoçuğum.

konukoğluna gidiyorum ali beye;premieri çok beniyolar ama çok yogun oldugunu duydum o hastanenin o yüzden gitmedim.sizin ilk doğum normalmiydi?:dance:

evet ilk doğumum normaldi senin doğum hangi gün hastene yoğun ama randevu ile çalıştıkları için pek sorun çıkmıyor.

bende karataşta oturuyorum dogum 3 ocak ,benimde büyük bi ihtimalle normal dogum inşallah hayırlısıyla kurtuluruz.

mrb canım allah sagsalim kucagımıza almayı nasibetsin, premiremirdeki doktorları beğeniyor arkadaşlarım orda elif hanım ve melek hanım çok iyiymiş,bende konukoğluna gidiyorum memnunum doktorumdan a.s

prımer elif bağlam çok iyi bir dr..

bende 16 haftlaık hamileyim..cetvelden anlaşılacağı gibi:)...rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasib etsin..ve tüm dileyenlere

canım hemşerilerim bende gaziantepliyim ama eşim memur gaziantepde değilim ama doğumu gaziantepde düşünüyorum.27 haftalık hamileyim, hatemde bülent gürkan kahramana gidiyorum izine geldikce doğumuda hatem hastanesinde düşünüyorum eylülde gelicek benim bebiş allahımın izniyle

Back
X