Gaziantep’te anlayışlı araştıran insan yerine koyan bir kadın doğum doktor önerebilen var mı ?

Merhaba kızlar ;
25 yaşındayım ve 2 yıla yaklaşık evliyim.
Evlendikten 7 ay sonra bebek düşünmeye başladım ve 3 ay denedik olmadı iki doktora gittim yumurtalıklarımda bir problem görmedi 1 yıl olmazsa gel dediler.
1 yıl 3 ay oldu olmuyor bebeğimiz.
Bana Gaziantep’te ayrıntılı bakabilecek dinleyen anlayan işinde iyi kadın doğum doktor önerebilir misiniz rica etsem ya gerçekten çıldıracağım stresten.
Mete Gürol çok iyi bir doktor onu öneririm reklam yapmaz onu bilenler sadece tecrübe edip birbirine söyleyenlerdir

Merhaba kızlar ;
Evlendikten 7 ay sonra bebek düşünmeye başladım ve 3 ay denedik olmadı iki doktora gittim yumurtalıklarımda bir problem görmedi 1 yıl olmazsa gel dediler.
Bana Gaziantep’te ayrıntılı bakabilecek dinleyen anlayan işinde iyi kadın doğum doktor önerebilir misiniz rica etsem ya gerçekten çıldıracağım stresten.
Nurettin kavcı derim mükemmel bir Dr

Merhaba kızlar ;
Abdullah goymeni öneriyorum şiddetle tavsiye ederim hep çevremdekiler hiç bi çare bulamadı bu doktorla hemen hamile kaldilar

Hayır bakılmadı 2 ay önce olmuştum belki de o yerleşti enfeksiyon geçti zannediyorum
Mutlaka bütün değerlerinize baktırın adetin 3. Günü. Eşiniz de test versin. Ama varikosel ise mutlaka üstüne gidin ertelemeyin. Değerleriniz normal çıkarsa hsg çekilip rahmin durumunu öğrenin en iyisi

Back
X