Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun sevindim iyi olmasına, ne kadar süre önce oldun? ertan günalı bende duydum herkes çok iyi diyo peki fiyatı ne kadar acaba? genç bi doktor diye biraz kararsız kaldım.Merhabalar. Amerikan sev hastanesinde Ertan Günal var. Ben ona oldum ameliyatimi. Nefes sikayetlerim bitti diyemem fakat dis görünüş olarak gayet memnun kaldim. Tarif etmedim asla nasil bir sey olacagini kendisine biraktim ve sonuc güzel oldu.
ahh bende öyle bi türlü karar veremedim. rohat kutlayı önerdiler onunla görüştüm ama pahalı geldi fiyat bana. anesteziden de korkuyorum zatenMerhaba bende burun ameliyatı düşünüyorum ama doktor konusunda kararsızım
Fiyat ne kadar dediler acaba?ahh bende öyle bi türlü karar veremedim. rohat kutlayı önerdiler onunla görüştüm ama pahalı geldi fiyat bana. anesteziden de korkuyorum zaten
tam emin değilim canım ama sanırım 7,8 bin civarı bişey dediğim gibi pek emin değilim yani 5 bin üstü yapıyodur. baya bilinen bi doktorFiyat ne kadar dediler acaba?
Ufuk tekbaş doktor sigortalı 2 bin sigortasız 3 bin demişti.tam emin değilim canım ama sanırım 7,8 bin civarı bişey dediğim gibi pek emin değilim yani 5 bin üstü yapıyodur. baya bilinen bi doktor
Merhaba doktor bulabildiniz mi?ben bayramdan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum daha doktor karar veremedim :)