Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz ömer beye mi gitmiştiniz acaba?Merhaba canim ben taa baska sehirden gittim goguslerim icin 14ay oldu yaptirali ve memnun degilim aradaki uyumsuzluk ve gogsumun birinin buyuk birinin kucuk olmasini gogus uclarimin alakasizligi falan eşimin bile dikkatini cekip olmamos bu dedi yani bu zamanlarda kendisi ile irtibata geciyorum eger ko gel duzeltme yapalim para pul istemeden okey dicem ama yok para isterse dava acicam ki emsalleri var
merhaba ameliyat oldunuz mu siz ömer beye mi oldunuzİyi günler arkadaşlar gaziantepte dr ömer berberoğlu hakkında bilgi sahibi olan daha önce ameliyat olan var mı.
Yeni üye oldum antepte burun estetiği olacam fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler
cok geçmiş olsun neden davalık oldunuz acabaMerhaba
Ben geçen sene Doktor Ömer Berberoğlu’na lipomatik ameliyatı oldum. Şu anda kendisi ile mahkemeliğiz. Burun ameliyatında belki başarılıdır bilemiyorum. Fakat lipomatik operasyonunda kendim ve bir başkasının davalık olduğunu biliyorum. Sonuç olarak bedenimiz ve sağlığımız önemli iyice araştırıp bu operasyonları yaptırmamız gerektiğine inanıyorum.
Şimdiden geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun insallah çabucak atlatirsinizSelamlar LIPOMATIKTE 2. GUMUN BERBAT OTESI ILGISIZ ASISTANLARI ILGISIZ HEMSIRELERI BENDEN SONRAKI KADIN EMBOLI OLDU VE DE SUAN TEKRAR YOGUN BAKIMA ALINDI CARSAMBA GUNU CIKABILIRMIS KADIN ONUMUZDE OLDU KARIN GERME VE LIPOMATIK OLMUA ALMANYADAN GELMIS COK KOTU IYI ARASTIRIN ACILARI COK FAZLA KESINLIKLE ONERMIYORUM AMERIKAN HASTANESIDE BERBAT DOKTRDA BERBAT
cok geçmiş olsun neden davalık oldunuz acaba
Evetcok geçmiş olsun neden davalık oldunuz acaba
Selamlar LIPOMATIKTE 2. GUMUN BERBAT OTESI ILGISIZ ASISTANLARI ILGISIZ HEMSIRELERI BENDEN SONRAKI KADIN EMBOLI OLDU VE DE SUAN TEKRAR YOGUN BAKIMA ALINDI CARSAMBA GUNU CIKABILIRMIS KADIN ONUMUZDE OLDU KARIN GERME VE LIPOMATIK OLMUA ALMANYADAN GELMIS COK KOTU IYI ARASTIRIN ACILARI COK FAZLA KESINLIKLE ONERMIYORUM AMERIKAN HASTANESIDE BERBAT DOKTRDA BERBAT