Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kızlar bir an kendimi gazintepde zannettim.eşim memur gurbetciyiz yani.bende 2.5 aylıkken hatemde bülent gürkan kahramana geldim çok memnun kaldım ilgisinden dolayı doğumuda orda yapmayı düşünüyorum. bana bir fikir verseniz çok sevinirim kararsızım.
ya ben artık doktorlardan illallah ettim doktorların bazısı cidden şımardı bülent gürkan çok iyi bi doktor gerçekten bilgisine güvenebilirz ama çok şımardı çok talep olduundan 2 dk sını zor veriyo hastasına çok doktor araştırdım en başta hastane önemli diye düşündüm şimdi sankoya karar kıldım dr esra özkaplana gidiyorum kıpır kıpır tatlı bi hanım ben şimdilik memnunum doğumuda orda yapmak istiyorum bakalım artık birazda şans işi diye düşünüyorum acaba esra hanıma giden doğum yapan arkadaşlar varmı .....
bülent beye gidiyorum ama 2 defa gittim bayağı iyi ilgilendi doktor dğeiştirmekde istemiyorum ama napsam ki?
bilemiyorum canım ama şans işi birazda doktor hasta uyumu çok önemli bence biz uyuşmadık galiba benim akrabalr hep ona giderdi çok memnunlardı ilk başlarda sonra onlarda beğenmedi benm düşündüğüm gibi düşündüler ama yine söylüyorum bilgisine güvenebilinecek bi doktor bakalım artık e bi de senle ilgileniyosa bırakma tabi güven duygusunu yaşatıyosa çok güzel
arkadaslar peki Nurettin Kavcı'ya giden var mı? arkadaslarım cok methetmişti bende ona gidiyorum ama hastanede diilde bi tıp merkezinde çalısıyor..Baska önerileriniz varsa gercekten isime yarayacak tsk