Gebeliğe Hazırlık Gaziantep'te En iyi kadın doğum doktoru

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aysel2727

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2020
78
11
8
35
Merhaba arkadaşlar ben ilk bebeğimi Hatem hastanesinin ilgisizliği yüzünden 10+4 de kaybettim sizin bana %100 gidersen memnun kalırsın diyebileceğiniz bir doktor var mı
Ben ikinci gebeligimde rahat bir nefes alıp kendimi doktoruma emanet etmek istiyorum bir de erkek doktorlar daha iyi diyorlar bununla ilgili yorumunuz ne olur ?

Aynı hastanede Y.Genco doktor çok iyi hala orada mı çalışıyor bilmiyorum. Çok kalabalık oluyor orası ayrı ama ben çok memnun kaldım kendisinden.

Nurettin kavcıyı her konuda öneririm eskiden deva hastanesindeydi şimdi kendimmuayenesi var şimdiki muayenesi ne kadar bilmiyorum ama ben devadayken güdüyordum ve çok memnundur 6 ay kadar gittim sonra kendi muayenesini açmak için bir süre çalışmadı o süreçte de defalife hastanesinde Derya Ulusoy hanıma gittim doğum. Da orada oldu ebelerden de doktorumdan da çok memnun kaldım ki benim sıkıntılı bir hamilelikti pıhlaşma ve gebelik şekerim vardı ce çeşitli sıkıntılar yaşamıştım Derya hanım kibarlığı ve rahatlatıcı tavırlarıyla içime su serpiyordu

Nurettin kavcıyı her konuda öneririm eskiden deva hastanesindeydi şimdi kendimmuayenesi var şimdiki muayenesi ne kadar bilmiyorum ama ben devadayken güdüyordum ve çok memnundur 6 ay kadar gittim sonra kendi muayenesini açmak için bir süre çalışmadı o süreçte de defalife hastanesinde Derya Ulusoy hanıma gittim doğum. Da orada oldu ebelerden de doktorumdan da çok memnun kaldım ki benim sıkıntılı bir hamilelikti pıhlaşma ve gebelik şekerim vardı ce çeşitli sıkıntılar yaşamıştım Derya hanım kibarlığı ve rahatlatıcı tavırlarıyla içime su serpiyordu
Allah razı olsun 🙏

Back
X