gaziantepte gerçekten işini iyi yapan doktor önerisi yardım

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar bende pcos rahatszlığı var çocugum olmuyor 2 yıldır 2 tane tedavi girişimm oldu ikisindede doktorun umursamzlığı işinn ehli olmaması yüzünden bıraktım gaziantepte yaşıyorum önerebileceğinz hem işini bilen hemde güleryüzlü bir doktor varmı 2 tane öneri aldım fakat onlarda özel muayenehane gitsem testler vs için devlete yönlendirecek kalabalık herzamn gidemem hem yada özel hastaneye özel hastanede ayrıca ücret alıyor test vs lütfen bildiğinz iyi bir doktor varsa yazarmsınz

arkadaşlar bende pcos rahatszlığı var çocugum olmuyor 2 yıldır 2 tane tedavi girişimm oldu ikisindede doktorun umursamzlığı işinn ehli olmaması yüzünden bıraktım gaziantepte yaşıyorum önerebileceğinz hem işini bilen hemde güleryüzlü bir doktor varmı 2 tane öneri aldım fakat onlarda özel muayenehane gitsem testler vs için devlete yönlendirecek kalabalık herzamn gidemem hem yada özel hastaneye özel hastanede ayrıca ücret alıyor test vs lütfen bildiğinz iyi bir doktor varsa yazarmsınz

Abim antepte okudu suan kadin dogm uzmani antepte degl ama. Ben ona bi sorarm cevap alrsam iletirm sana:)

canım ben hamileyim hatem'de Bülent Gürhan Kahraman'a gidiyorum gayette memnunum. daha önce primere ve medicalpark.a gittim fakat hiç birindeki doktorlardan memnun kalmadım. ama Bülent bey çok güler yüzlü şakacı bilgili bir doktor. adığım duyumlara göre de çok iyiymiş. bizim bi akrabanın çocuğu düşmüş sankoda bi doktora gidiyormuş. bu çocuk neden düştü diye araştırmamış bile tanıdık da büent beye gitmiş test filan yapmış. kan pıhtılaşması sorunu varmış eğer araştırılmasa hep düşük yapacakmış kadıncağız.şimdi çocuğu var. ve ben ne zaman gitsem kapısı kalabalık randevu en erken 2 haftaya veriyorlar ama sabah 8 buçuk gibi gidip randevusuz sıra alırsan en geç 10da alırlar seni muayeneye. ayrıca bende pcos'luyum Allah'a şükür şuan hamileyimnasip olursa 3 buçuk ay sonra oğumu kucağıma alıcam ;) Allah sana da en kısa sürede nasip etsin canım ;)

canım ben hamileyim hatem'de Bülent Gürhan Kahraman'a gidiyorum gayette memnunum. daha önce primere ve medicalpark.a gittim fakat hiç birindeki doktorlardan memnun kalmadım. ama Bülent bey çok güler yüzlü şakacı bilgili bir doktor. adığım duyumlara göre de çok iyiymiş. bizim bi akrabanın çocuğu düşmüş sankoda bi doktora gidiyormuş. bu çocuk neden düştü diye araştırmamış bile tanıdık da büent beye gitmiş test filan yapmış. kan pıhtılaşması sorunu varmış eğer araştırılmasa hep düşük yapacakmış kadıncağız.şimdi çocuğu var. ve ben ne zaman gitsem kapısı kalabalık randevu en erken 2 haftaya veriyorlar ama sabah 8 buçuk gibi gidip randevusuz sıra alırsan en geç 10da alırlar seni muayeneye. ayrıca bende pcos'luyum Allah'a şükür şuan hamileyimnasip olursa 3 buçuk ay sonra oğumu kucağıma alıcam ;) Allah sana da en kısa sürede nasip etsin canım ;)

sağol canım pirimerde hangi doktora gittin
canm bende tanı med hastanesinde hakan güralpa gittim yumurtlama takibine çağırmadan çatlama iğnesi yaptır dedi bende bıraktm sen nasıl hamile kaldın yani tedavi sürecinden bahsedermisin benm adetlerm çok düzensiz yılda 1 denecek kadar düzensz

inşşlh sağlıkla evladını kucağına alırsın canm

sağol canım pirimerde hangi doktora gittin
canm bende tanı med hastanesinde hakan güralpa gittim yumurtlama takibine çağırmadan çatlama iğnesi yaptır dedi bende bıraktm sen nasıl hamile kaldın yani tedavi sürecinden bahsedermisin benm adetlerm çok düzensiz yılda 1 denecek kadar düzensz

benim o kadar düzensiz değildi daha en basındayken ben doktora gitmiştim. bekardım o sıralarda ve 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım. ilaçlarla düzene girdi. daha sonra 8 ay bıraktım. tam gecikmelerim yine başlamıştı ki evlendim ve bu sefer korunma amacı ilaç kullanmaya başladım. 4 ay kulandım tekrar düzene girdi adetim ve hamile kamak için bıraktım ilaçları. 3. ayda hamile kaldım. ama sanırım seninki benimkinden ileri boyutta bi Bülent beye gitmeni öneririm. primerde bi Yurdanur hanım varona gittim ondan memnun kalmayınca Gülnur hanıma gittim ondan da pek memnun kalmadım. sen hiç doğum kontrol hapı kullandın mı ?

canım benm boyum 1 65
54 kilo falankn 3 5 ayda adet görürdüm bekarken 1 yıl doğumkontrol hapı kullndım hapı bırakınca düzenszlk tekrar başladı şuan 2 senelk evliyim hiç korunmadım evlendğimden beri kendi kendime adet görmedim hep söktürücüyle adet gördüm buarada kilo aldım şuan 65 kiloyum eşiminde sperm ilrei hızı düşük oda tedavi görüyor bu hafta teste gidecek tekrar
ben söktürücü kullandım adet olamadım hala göğüs uçlarım çok feci ağrıyor ve iştahım çok açık hiç böyle olmazdım 1 haftaya adet olmazsam kan testi yaptıracağım hep negatif görmekten korkuyorum idrar testi yapmıyorum ondan hamileyimdir inşş sende oldumu göğüs ağrısı falan

Back
X