Gaziantep'te iyi bir kadım doğum uzmanı tavsiye edenler..

isra87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
198
0
96
Gaziantep
slm kızlar ben 1 yıl önce gaziantep e gelin geldim şimdi çocuk için doktor doktor geziyoruz amerikan hastanesine gittim faruk bekire memnun kalmadım.medikalparka gittim naile öztemize oda çok ilgisizdi şimdi iyi bir doktor arıyorum bildiğiniz şöyle inferilite konusunda uzman önce hastasını dikkate alıcak ilgili bi doktor biliyorsanız önerirmisiniz lütfen tedavi için bence ilk şart doğru doktoru bulmak.buzaman kadar gittiğim doktorlar daha erken işte çocuk zaten olur falan dediler oysa ben bunu kendime dert ediyordum karşımdaki doktorlar böyle diyince dikkate alınmadığımı düşündüm hep şimdi iyi bir doktor arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

canım ben 20 haftalık hamileyim..aynen bende senin gibi ilk başta doktor doktor gezdim..fakat şuan M.Kemal Bayındıra gidiyorum ve çok memnunum..çok ilgileniyo.çok tatlı bi insan. çok güveniyorum ona.tavsiye ederim.yeri doktorlar sitesinin 1.katında..Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım :))

Bende hamileyim.nizipte oturuyorum.epidural istiyorum doğumumda ancak gittiğim hastanede bunu yapmıyorlarmış.bildiğiniz ii bilgili deneyimli bir yer varsa bildirirmisiniz.

evet uygulanıyor ama daha önce hatemde epidural olanlar olsada memnun kalıp kalmadıklarını söyleseler ne iyi olur?? çünkü anestezi uzmanı çok önemliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…