- 30 Mart 2016
- 5
- 12
- 18
- 32
- Konu Sahibi Tugcekazim01
Merhabalar öncelikle herkese. Benim henüz kesesi görünmeyen mini minnak bir bebeğim var. Şu an hiç bi sıkıntımız yok doktor sıkıntımızdan başka. Daha rahat olmak adına kadın doktor tercih ediyorum. Emek hastanesinde çiğdem hanıma gidiyorum. Ama çok sert çıkışları var. İsteyerek olan bir hamilelik değildi. Hormon tedavisi görürken ve kilo aldığım bir dönemde hamile kaldım. İlk bebek denememizdi, ilk defa da olmaz diye eşim çok istiyor diye kırmadım ve ilk denemede hamile kaldım. Çok güzel bi şey ama olması erken olan bi dönemde eşim beni kandırmış oldu. ama bunu bi türlü anlatamadım doktora ve gerçekten sinirlerim bozuldu. Yok bu kiloyla nasıl doğuracakmışım yok bilmem ne. Bana yapıcı bi cümle kurmuyor, motive etmiyor. Bi de bende insülin direnci var. Şeker hastası olurmuşum bilmem ne. Şeker yüklemesi yapmak istiyor, daha önce yaptırdım ve insülin direnci var dediler. İnsüline başlatacam diyor falan. Kısaca kafamda deli sorular bi de maddi olarak sıkışık bi dönemdeyiz, 45 lira bu doktorun muayene ücreti. Yüksek fiyatlara muayene olamam, lütfen bana yardım edin