gaziantepte yaşayanlar dr. tavsiyesi

maonyaaa

bir melek diliyooorrumm
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
9.284
18
358
Diğer
slm kızlar.
3yıldır bebek özlemiyle yanıyorum.
gitmediğim doktor kalmadı.sorunum yumurtalarımın iğnelere rağmen gelişmemesi ve eşimde sperm sorunu.

gaziantepte yaşıyrm.sedat baylar a gittim ilk önce
sonra nurettin kavcıya

en son prof. irfan kutlara.önereceğiniz yumurtalık konusunda iyi bi doktor varmı prof olması tercihimmm

cnm bwnsw 2 3 dr GİTTİM memnun kalamadım bi tanıdık bu drA gitti ve aşılama ile bebeği oldu bende ona gidecm

primerde daha önce bi bayana gittim ismini hatırlamıorum medicalparkta sevim çeri ay a gittim oda bana ters davrandı gıtmedım....

o tanıgımda aynen bızım gıbı yumurta olusmuodu asılama yapıldı

bugün ibrahim büyükbeşeye gittim.şimdilik iyi bi doktor

iyiydi.mesela ben irfan kutları hiç sevemedim sadece ona minnattarım çünkü tüpleri açtı.gerçi fazlasıyla parasını istedide:))

adet olmama rağmen 18mm bi tane yumurtam varmış onun için bu ay tedavi olmucam ilaç yazdı 2tane onalrı kullanıp 1ay sonra gidicem.genetik araştırma yapılıcakkk.çünkü 22yaşında olmama rağmen yumurtalarımın çalışmamasına oda şaştııı.rabbim inş rast getirsin ibrahim beyi sanada banadaa.

adet oldum ve genee gittim aynı dra randevu aldım nasıl yaptım bilmiyorumm ama bende 22 ysındayım ve yumurta olusmuo bnm drda sasırmıstı ama ysın kucuk ne asılama yaparım nede tup bebek demıstı

cnm hangi doktora gittin.bugünmü gittin tam anlamadım.ozmn yazışarak birbirimize haber verelim hep.çünkü sorunlar ve yaşlar aynı

bugun adet oldum canım ve pazartesi günü medicalpark sevim hnma randevu aldım bakalım ne olacak canım sen antepte neredesin

bugun adet oldum canım ve pazartesi günü medicalpark sevim hnma randevu aldım bakalım ne olacak canım sen antepte neredesin

keşke ibrahim beyden randevu alsaydın cnm yaaa.

ben nedense ısındım doktoraaa.sadece ilaçlarımı nasıl kullanacamı anlatmadı ve niçin yazdını onun için biraz gıcık oldum.
ben çok pimpirikliyim yaaa:))))

keşke ibrahim beyden randevu alsaydın cnm yaaa.

ben nedense ısındım doktoraaa.sadece ilaçlarımı nasıl kullanacamı anlatmadı ve niçin yazdını onun için biraz gıcık oldum.
ben çok pimpirikliyim yaaa:))))

açıkcası ibrahim beyden çekiniorum adam benim küçüklüğümü bile bizimkilerin yakın arkdsı belkide ondandır :)

açıkcası ibrahim beyden çekiniorum adam benim küçüklüğümü bile bizimkilerin yakın arkdsı belkide ondandır :)

hmm ibrahim beyy seni tanıdğı içinmi çekiniosun.dur bakalım ben gideyim diğer ay.eğer yumurtalarımı geliştirmeyi başarırsa sen öyle git.

tatlım 1ay sonra devam edicem.ben unutursam sen bana özelden msj at muhakkak.

Gaziantep özel kemal bayındır hastanesin de mesleğine saygısı olmayan dr SEVİM ÇERİ AY 'A muayeneye gittim.(ONA GİTME SEBEBİM HASTANEDEKİ TEK KADIN DOĞUMCU) 5 dakika muayene etti ama o 5 dakika boyunca sürekli bi afra bi tafra bi . Eşimde yanımdaydı.Ulturasonu karnıma çok acıtarak bastırdı korkumdan sesimi çıkaramadım Terbiyesizce azarlıyodu.o anda çocuğun cinsiyetini sorduk bizi yine azarladı çok hakkı varmiş gibi.daha sonra bana yazdığı ilacın yan etkisi fazlaydı rahatsız oluyorum kullanınca dedim bana ben okuman ve yorum yapman için vermedim, kullan diye verdim dedi terbiyesiz.184 ü aradık başhekimine şikayet edin diyor biz bişi yapamayız diyor ne kadar başı boş kalmış bunlar.lütfen bişiler yapın gerçekten sinirlerimiz çok bozuk böyle doktorlar yüzünden hastanelerden nefret eder oldum ya.paramla rezil oluyorum.bunları başı boş bırakmayın gereğini yapın lütfen.GAZİANTEP ÖZEL KEMAL BAYINDIR HASTANESİ DR sevim çeri ay KISACA HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN SAYGISIZ İNSAN !!!

Back
X