Gazieurofertil de tüp bebek yaptıranlar kaç embryo kondu?

SWEART

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2012
295
149
333
Canlarım merhaba, acaba aranızda gazi eurofertilde tüp bebek yaptıran varmı dr.ruşen atmacaya, 35yaş altına çift embyro koymuyolarmış hiç esnek deillermiş çok sertlermiş😞bu konuda bilgi sahibi olan varsa sevinirimm😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar cevap verebilecek birileri yok mu? 😞 😊yada diğer euro fertillerde tedavi olan arkadaşlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşım yaptırdı sorun kocasındaydı ve doktoru ruşen bey sadece tek embryo koydu arkadaşım iki tane istemiş ama kabul etmemişler

Arkadaşım hamile kaldı ve doğum yaptı bebeği 7aylık olmuştuki doğal yolla hamile kaldı

Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım anladığım kadarıyla tüp bebeği tuttu doğum yaptı, sonraki bebeğimi doğal yolla oldu canım:KK16:

Ya anlamıyorum nie öle yapıyolar kabul etmiyolar önemli olan şansı artırmak değilmi, bence böle olmamalı insanlar maddi manevi emek harcıyolar

Evet doğum yaptı ilk bebeği tüple oldu ama sonra kafa rahatladı tabi bi baktı doğal yolla hamile ve eşimden spermi ameliyatla bulmuştular rabbim büyük vardır bir bildiği

Evet doğum yaptı ilk bebeği tüple oldu ama sonra kafa rahatladı tabi bi baktı doğal yolla hamile ve eşimden spermi ameliyatla bulmuştular rabbim büyük vardır bir bildiği
Vala içimi biraz rahatlattın kuzum , Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh, merkez hakkında pozitif izlenimlerim var inşallah sonuda güzel olur kuzum , sen tedavimi oluyosun canım

Bende ekim ayında ankara gazi üniversite hastanesinde mesut hocatla başlayacam oranın fiyatları çok uygun ve devlette iki hakkım varmış onları kullanacam mesut hoca çok iyi diyorlar kuzenim 10 yıl sonra yavrusuna mesut hocanın tedavisiyle kavuştu inş bizde en yakın zamanda o mutluluğu yakalarız

Bende ekim ayında ankara gazi üniversite hastanesinde mesut hocatla başlayacam oranın fiyatları çok uygun ve devlette iki hakkım varmış onları kullanacam mesut hoca çok iyi diyorlar kuzenim 10 yıl sonra yavrusuna mesut hocanın tedavisiyle kavuştu inş bizde en yakın zamanda o mutluluğu yakalarız
İnşallahhh canım benim rabbim bu yolda emek verenleri yanlız bırakmasın, ben çalışıyorum gidiş geliş sıkıntısı oşmasın die buralarda yaptırdım,hayırlısı artık bakalım neler bizi bekliyor

Back
X