Gazinoya giden erkek!

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Mrb kızlar. Ne zaman bi derdim olsa soluğu burda oluyorum. Beni bilen bilir ikili ilişkide yüzü gülmeyen ben asla isyan etmiyorum. Ama insanın her tanıdığı insan mı arıza çıkar. Ha dicek siniz belki sorun sende ki bunca arızayı çekiyorsun. :) artık bilmiyorum sorun kimde bende ise kabul. Biri vardı bi ortamda tanıştık. Birbirimizi beğendik sonra bi gün kahve içmek için buluştuk her neyse zat doğulu egede yetişmiş müteahit bi bey. Gayet kibar davrandı bana o gün. Tabi ben mutluyum diyorum adam hoş belki sevgili oluruz falan hayaller falan . Eve geliyorum buluşmadan sonra facebook a bi giyiyorum beyefendi bi bayan fotosu beğenmiş kadın gazinoda çalışıo. Profiline bi girdim beyfendinin gazino hesapları yorum yapmış fotolarına. Tabi ben şaşkın demeyin daha önce bakmak gelmedi mi aklınıza baktım evet ama bu kdr detaylı incelemedim . Ertesi gün buluşup gazinoya giden biri asla olamayacağımı söylüyorum yeminler edio gazino ile alakam yok diye klasik erkek ikna yolları işte . Diğer hesaplarına girdiğimde hep gazino kadınları var. Soruyorum yok ilkokul arkadaşım falan diyor. Kendisini terkettim. Bi erkek niye gazinoya gider ki .

Mrb kızlar. Ne zaman bi derdim olsa soluğu burda oluyorum. Beni bilen bilir ikili ilişkide yüzü gülmeyen ben asla isyan etmiyorum. Ama insanın her tanıdığı insan mı arıza çıkar. Ha dicek siniz belki sorun sende ki bunca arızayı çekiyorsun. :) artık bilmiyorum sorun kimde bende ise kabul. Biri vardı bi ortamda tanıştık. Birbirimizi beğendik sonra bi gün kahve içmek için buluştuk her neyse zat doğulu egede yetişmiş müteahit bi bey. Gayet kibar davrandı bana o gün. Tabi ben mutluyum diyorum adam hoş belki sevgili oluruz falan hayaller falan . Eve geliyorum buluşmadan sonra facebook a bi giyiyorum beyefendi bi bayan fotosu beğenmiş kadın gazinoda çalışıo. Profiline bi girdim beyfendinin gazino hesapları yorum yapmış fotolarına. Tabi ben şaşkın demeyin daha önce bakmak gelmedi mi aklınıza baktım evet ama bu kdr detaylı incelemedim . Ertesi gün buluşup gazinoya giden biri asla olamayacağımı söylüyorum yeminler edio gazino ile alakam yok diye klasik erkek ikna yolları işte . Diğer hesaplarına girdiğimde hep gazino kadınları var. Soruyorum yok ilkokul arkadaşım falan diyor. Kendisini terkettim. Bi erkek niye gazinoya gider ki .
Bencede doğru seyi yapmıssın
Gazino hayat tarzına uymuyorsa yol vereceksin
Nedenini sorgulama artık bosver gecmis olsun
Allah daha iyilerini cıkarsın karsına insallah.

Bi yerde okumuştum, erkekler daha çok ego tatmini için gazino pavyon türü yerlere giderlermiş.. Yani aslanım koçum gibi lafları bazı kadınların ağzından duymayı, üst benlik tavanı görüyorlarmış alt psikolojilerinde.. Kısacası erkeklik gurularını ve egolarını para ile okşatmak..
Arkadaşın ilkokul arkadaşları ile bağı baya iyiymiş bu arada :KK53:

Vallahi bu erkeklerin IQ'su günden güne düşüyor. İlkokul arkadaşıma kadar sıkacak bahane mi kalmadı abicim :KK53:

Bir şey söylemeye gerek yok bence zaten insanı ışık hızıyla kendinden soğutucak parlak bir zekaya sahip.

" o ben degilim, ikizimdir o resimdekiler" demeyi unutmus.

Dusunsene bide diretiyormus vallaha ikizim var diye. Yarin tanistir beni diyomussun.
Kafede " ben bi lavaboya gidiyorum" diyor.
Sonra o esnada disardan iceri birisi giriyor " siz ikizimin sevgilisi olmalisinz galiba merhaba ben ahmet, memnun oldum".
Sonra oturuyor " aa arkdasim kaza gecirmis, sevgiliniz olan ikizimi beklemeyi cok isterdim lavabodan gelene kadar ama gitmem gerek benim kusura bakmayin" diyor.
Sonra seninki geliyor lavabodan " aa ikizimmi gelmis? Tuh kacirdim ya cok uzuldum, ama bak gordun beni bi ikizim var'... diyormusss...:KK53::KK53:.

Ben var uyku manyagi olmak:KK34:

Tarzina uymayan biriyse yol ver gitsin elbette bu senin en dogal hakkin

İlkolkul arkadasi yalanina cocuk inanmaz..deseydiniz ya sizin sinif toptan gazinoya mi dusmus hayirdir ne is..

Ne var bunda kişiyi esir mi aldınız önceden yaptıkları sizi ilgilendirmemesi lazım siz sizinle olduğu döneme bakarsınız hoşlandıysanız zaman tanıyın onları arkadaşlıktan çıkarmasını isteyin ilk önce sonra bakın sizi kandırıyor mu resim beğenmelere devammı ediyor mekanlara gitmeye devammı ediyor elbet anlarsınız bu şekil deneyin onu kendinizi tam olarak açmadan tabiki sonra baktınız devam etti demekki yanlış insanmış diyip o zaman yol verin kimsenin içini bilemezsiniz en azından aklınız kalmaz

" o ben degilim, ikizimdir o resimdekiler" demeyi unutmus.

Dusunsene bide diretiyormus vallaha ikizim var diye. Yarin tanistir beni diyomussun.
Kafede " ben bi lavaboya gidiyorum" diyor.
Sonra o esnada disardan iceri birisi giriyor " siz ikizimin sevgilisi olmalisinz galiba merhaba ben ahmet, memnun oldum".
Sonra oturuyor " aa arkdasim kaza gecirmis, sevgiliniz olan ikizimi beklemeyi cok isterdim lavabodan gelene kadar ama gitmem gerek benim kusura bakmayin" diyor.
Sonra seninki geliyor lavabodan " aa ikizimmi gelmis? Tuh kacirdim ya cok uzuldum, ama bak gordun beni bi ikizim var'... diyormusss...:KK53::KK53:.

Ben var uyku manyagi olmak:KK34:
kız git dizi yaz roman yaz ne bileyim ya boşa geçmesin bu vakit ve zeka :D

Erkeklerin düşük kalitelisi pavyon gazinoya gider , hayata bakış açısıyla ilgili , resmen para harcayıp, kadınından egolarını tatmin etmesini sağlıyorlar , ha bir kaç kez meraktan gitti ise olabilir .

Kalite asla tesadüf değildir , hiç uğraşmayın şimdiden başlamış yalana , Tesbihli Kırocan :(

Tovbe est ben anneme diyorum piyasada evlenecek doğru düzgün adam kalmamış galiba diye bana kızıyor.
İlk günden yediği naneleri görmen iyi olmuş, daha fazla hayallere kapılmadan uçarak uzaklaş bence :KK55:

Bide yemin ediyor gitmedim diye gazinoya. Klasik erkek yalanları işte.

İlkokul arkadaşlarıymış yazık,hepsidemi gazino kadını olmuş yahu..
Yalanını yesinler bey amca..:KK67::KK67:

Yil 2016 oldu.
Gazinoya giden erkek de net varostur.
Bunlar nasil dogal seleksiyona yem olmadan geldi ki bugunlere...

Sirf bu varosluk sebebiyle sans vermem.

Back
X