- 3 Ekim 2012
- 389
- 150
- 123
Mrb kızlar. Ne zaman bi derdim olsa soluğu burda oluyorum. Beni bilen bilir ikili ilişkide yüzü gülmeyen ben asla isyan etmiyorum. Ama insanın her tanıdığı insan mı arıza çıkar. Ha dicek siniz belki sorun sende ki bunca arızayı çekiyorsun. :) artık bilmiyorum sorun kimde bende ise kabul. Biri vardı bi ortamda tanıştık. Birbirimizi beğendik sonra bi gün kahve içmek için buluştuk her neyse zat doğulu egede yetişmiş müteahit bi bey. Gayet kibar davrandı bana o gün. Tabi ben mutluyum diyorum adam hoş belki sevgili oluruz falan hayaller falan . Eve geliyorum buluşmadan sonra facebook a bi giyiyorum beyefendi bi bayan fotosu beğenmiş kadın gazinoda çalışıo. Profiline bi girdim beyfendinin gazino hesapları yorum yapmış fotolarına. Tabi ben şaşkın demeyin daha önce bakmak gelmedi mi aklınıza baktım evet ama bu kdr detaylı incelemedim . Ertesi gün buluşup gazinoya giden biri asla olamayacağımı söylüyorum yeminler edio gazino ile alakam yok diye klasik erkek ikna yolları işte . Diğer hesaplarına girdiğimde hep gazino kadınları var. Soruyorum yok ilkokul arkadaşım falan diyor. Kendisini terkettim. Bi erkek niye gazinoya gider ki .