Gazinoya giden erkek!

Yalan söylediği o kadar açık ki.
Terk ederek en iyisini yapmışsın arkana bile bakma.
Bari dürüst davransaydı ya çocuk mu kandırıyor?

iyi yapmışsın
o kafadaki adamlardan bol bol tanıyorum yalnız bu abi bi hata yapmış, facebookuna filan koymuş resimleri
yoksa benim tanıdıklarımın gayet hanım hanımcık hatta kapalı vb. eşleri var, evde çocuklara bakıyorlar, adamların anne-babalarına hürmet ediyorlar
abiler ise pavyon pavyon geziyor. tercihen de başka şehirlerde takılıyorlar, o ilk okul arkdşaım dediği kızlara masaya gelmesi için bin liralara şampanya açtırıyorlar. e pavyondakiyle eğleniyor evdekiyle evleniyor işte.
öyleyken öyle, dışarıdan da acaip delikanlı, ağır abi, beyefendi, usturuplu sanırsın...

Mrb kızlar. Ne zaman bi derdim olsa soluğu burda oluyorum. Beni bilen bilir ikili ilişkide yüzü gülmeyen ben asla isyan etmiyorum. Ama insanın her tanıdığı insan mı arıza çıkar. Ha dicek siniz belki sorun sende ki bunca arızayı çekiyorsun. :) artık bilmiyorum sorun kimde bende ise kabul. Biri vardı bi ortamda tanıştık. Birbirimizi beğendik sonra bi gün kahve içmek için buluştuk her neyse zat doğulu egede yetişmiş müteahit bi bey. Gayet kibar davrandı bana o gün. Tabi ben mutluyum diyorum adam hoş belki sevgili oluruz falan hayaller falan . Eve geliyorum buluşmadan sonra facebook a bi giyiyorum beyefendi bi bayan fotosu beğenmiş kadın gazinoda çalışıo. Profiline bi girdim beyfendinin gazino hesapları yorum yapmış fotolarına. Tabi ben şaşkın demeyin daha önce bakmak gelmedi mi aklınıza baktım evet ama bu kdr detaylı incelemedim . Ertesi gün buluşup gazinoya giden biri asla olamayacağımı söylüyorum yeminler edio gazino ile alakam yok diye klasik erkek ikna yolları işte . Diğer hesaplarına girdiğimde hep gazino kadınları var. Soruyorum yok ilkokul arkadaşım falan diyor. Kendisini terkettim. Bi erkek niye gazinoya gider ki .
Kac yasindasin ?

Bir erkegin niye gaziyona gittigini sorgulayacagina su kendini yakistirdigin adam tarzina bak. Daha adamin tanimini ilk yaptigin cumlede nasil bi erkek oldugu anlasiliyor , artik nasil bir ortamda tanistiysa ve begendiysen bu adami.
Bence secimlerine takildigin ortamlara bir bakacaksin eger tanistigin ve hayatina girenlerden memnun degilsen. Acik gozlu olacaksin bir erkek iki guldu guzel soz soyledi diye gevsemeyecek hemen. Adam 10 km den bagiriyor yani oyle biri oldugunu hem gorup hemde hala ertesi gun gorusup inkarini dinlemissin.

Bu konuyu tekrar okuyunca kıllandım biran, acaba adam o gazinolara falan kadın mı temin ediyor diye.. :KK57:
Yaş aldıkça dünyaya bakış açım komplo teorisyeni modunda :confused:

Gayet olabilir, esi bir zamanlar insaat sektoru icinde calismis ve hizla uzaklasmis biri olarak soyleyebilirim o müteahit denilen adamlarin % 80 i en az mafya tarzi karanlik adamlar yani her numara olur onlarda kesinlikle uzak durmak gerek

" o ben degilim, ikizimdir o resimdekiler" demeyi unutmus.

Dusunsene bide diretiyormus vallaha ikizim var diye. Yarin tanistir beni diyomussun.
Kafede " ben bi lavaboya gidiyorum" diyor.
Sonra o esnada disardan iceri birisi giriyor " siz ikizimin sevgilisi olmalisinz galiba merhaba ben ahmet, memnun oldum".
Sonra oturuyor " aa arkdasim kaza gecirmis, sevgiliniz olan ikizimi beklemeyi cok isterdim lavabodan gelene kadar ama gitmem gerek benim kusura bakmayin" diyor.
Sonra seninki geliyor lavabodan " aa ikizimmi gelmis? Tuh kacirdim ya cok uzuldum, ama bak gordun beni bi ikizim var'... diyormusss...:KK53::KK53:.

Ben var uyku manyagi olmak:KK34:

Allah iyiliğinizi versin. Ne güldüm iyi senaryo Valla :KK70::KK70:

iyi yapmışsın
o kafadaki adamlardan bol bol tanıyorum yalnız bu abi bi hata yapmış, facebookuna filan koymuş resimleri
yoksa benim tanıdıklarımın gayet hanım hanımcık hatta kapalı vb. eşleri var, evde çocuklara bakıyorlar, adamların anne-babalarına hürmet ediyorlar
abiler ise pavyon pavyon geziyor. tercihen de başka şehirlerde takılıyorlar, o ilk okul arkdşaım dediği kızlara masaya gelmesi için bin liralara şampanya açtırıyorlar. e pavyondakiyle eğleniyor evdekiyle evleniyor işte.
öyleyken öyle, dışarıdan da acaip delikanlı, ağır abi, beyefendi, usturuplu sanırsın...

+1
Dayım da onlardan biri.

Back
X