• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi Atilla Okur

fbmrv

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
2
0
1
31
Hamileliğim boyunca tüm kontrollerimi Op. Dr. Atilla Okur yürüttü. Gerek detaylı ultrason kontrolü gerekse de diğer gebelik takibi sürecine ilişkin muayene ve kontrollerde bebeğimizdeki ciddi anomaliler tespit edilemedi. Bu nedenle bebeğimiz yaşamla bağdaşmayan çok ciddi anomalilerle dünyaya geldi, sonrasında ise maalesef bebeğimizi kaybettik. Yaşadığımız bu ağır kaybın, muayene sırasında ve gebelik takibi sürecinde gösterilen ihmal ve yetersiz bilgilendirme nedeniyle ortaya çıktığını düşünüyoruz. Bu acı ve travmatik deneyim ışığında, kendisini kimseye tavsiye etmiyorum.

Merhaba acınızı çok iyi anlıyorum,bende aynı hastane farklı bir doktora takipliyim süreç içerisinde fetal DNA perinatoloji muayenesi gibi testlere yönlendirme yapılmadı mı acaba süreç hakkında bilgi verir misiniz açıkçası böyle bi deneyim yaşamanız beni endişelendirdi

Merhaba. Şöyle izah edeyim; ben bahsettiğim doktorun takibindeydim. Detaylı ultrasonu zaten yalnızca o doktor yapıyordu. Hastanede başka detaylı ultrason yapan yok denilmişti. Sizi endişeye sokmak istemem. Benim amacım; kendi deneyimimizi anlatıp insanları bilinçlendirmek. Mutlaka başka doktorlara da muayene olmanızı tavsiye ederim.

Back
X