Gaziosmanpaşa Medical Park - Dr İbrahim Çelebi'ye giden arkadaşlar

eflhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
2
0
36
İstanbul
33. haftadayım hala doktorum sabitleşemedi arkadaşlar, gaziosmanpaşa hastanesinden doktorum ayrıldı, şafak hastanesinden memnun kalmadık ve medical parktaki doktorum izne çıktı :) tam bi kargaşa... Çalışıyorum ve izne ayrılmak istiyorum artık fakat her yeni doktora durumu anlatmaktan sıkıldım. Gaziosmanpaşa Medical Park - Dr İbrahim Çelebi'ye giden arkadaşlar yorum yazabilir mi?

Bence duygu hastanesini düşünün hem kadın doğum konusunda gayet iyi doktorlarj hemde daha uygun fiyatlı

cnm ne yaptın en son hangi doktorda karar kıldın ? ve doğum yaptın sanırım hayırlı uğurlu olsun inşaAllah :)

Bence duygu hastanesini düşünün hem kadın doğum konusunda gayet iyi doktorlarj hemde daha uygun fiyatlı
Bende medical park bahattin beye randevu alıcam fakat sezeryan doğum fiyatı telefonda söylemediler fiyat hakkında bilginiz varmı duygu hastanesi fiyatınıda biliyorsanız söylermisiniz teşekkürler

Bende medical park bahattin beye randevu alıcam fakat sezeryan doğum fiyatı telefonda söylemediler fiyat hakkında bilginiz varmı duygu hastanesi fiyatınıda biliyorsanız söylermisiniz teşekkürler

Ben doğum yapalı yaklaşık 1 buçuk yıl oluyor o zaman zorunlu sezeryan 850 tl idi ama ararsanız bilgi verirler telefonda sanırım

gelınımız eylul de dogum yapcak esenler kolan hastanesınde. erkek dr a gıdıyor adam cok ılgılı adı murat mıydı yalnısta soylemım sımdı.. normal dogum 1300tl sezeryan 1700tl dedıler bıze gecen c.tesı gunu sorduk..valla ıyı paraymıs.. yogun bakım ucretsız ama sarılık gecırır de ısıga mı ne tutuorlarmıs neymıs o gunluk 150tl dedı kadın..

bende bebek dusunuyorum ama dr u bulmak ıstıyorum yapmadan once :) gercı yapsanda heran hersey de olabılyıor ..

Canım ben 27 haftalık gebeyim ve İbrahim beye gidiyorum. Gayet ilgili çok iyi doktor tavsiye ederim. Doğum fiyatlarını da geçen hafta konuştum. Normal doğum 2900 tl sezeryan 4200 tl dediler. Normal dogumda 1 gun, sezeryan doğumda 2 gün hastanede kalıyormuşuz. Ben normal düşünüyorum Rabbim nasip ederse. :)

merhaba İbrahim Bey de mi doğum yaptınız bende şuanda kendisine gidiyorum muayenelerim için . ancak benimkisi zorunlu sezeryan olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…