Gaziosmanpasa yeni yuzyil hastanesi nst fiyatlari

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
kizlar

Gop yeniyuzyil hastanesinde dogum yapmis, su an gebelik takibini yaptiran var mi? Nst nasil oluyor? Bazi hastanelerde cok fazla tutarlar talep edildigini duydum hadtsneyi aradigimda bu konu bilgi vermiyorlar...

Bilgisi olan yazarsa cok sevinirim:)

Bende çok merak ediyorum kızlar yokmu takibi gop yeniyuzyil hastanesinde olan

Evet memnunum kadn dogumdaki butun doktrlari iyi gercekten. Orasi nasil
Ben memnunum cok, biraz tuzlu bir hastane ama isini guzel yapiyor herkes. Univ hastanesi oldugu icin ozellikle tercih ettim orayi. Basari ya bir defa kanamam oldugunda acil olarak gitmistim, doktoru pek tatmin etmedi beni, dilimizi bile bilmiyor anlamiyordu bu gebelik saglikli gorunmuyor sen cok kaptirma kendini dedi bana, 27. Haftaya geldik... o yuzden biraz onyargiliyim o hastaneye acikcasi

O nedemek ya öyle sağlıklı görünmüyor çok kaptırma kendini o nasıl bir üslup'tur ben olsam bende direk vazgeçerdim.Bizim hastanemiz iyi ben şükür ediyorum etrafımda olanları duydukça :))

O nedemek ya öyle sağlıklı görünmüyor çok kaptırma kendini o nasıl bir üslup'tur ben olsam bende direk vazgeçerdim.Bizim hastanemiz iyi ben şükür ediyorum etrafımda olanları duydukça :))
Nedense kadin dogumcular genelde boyle bir karamsar halde oluyorlar.... sanki saglikli gebelik olamazmis gibi... halbuki tam tersi, sagliksiz gebelik orani cok daha dusuk...

Psikolojik egitim almalilar doktorlar bence... hasta psikolojisinden anlamayan doktor olmasin bi zahmet

Kesinlikle katılıyorum insanın ister istemez aklı kaliyo gerçekten sagliksiz mi yasamayacak mi diye Bn etkileniyorum sahsen inanmyacagim seyler bile olsa herkes doktorluk yapamaz yapmasın da

Kesinlikle katılıyorum insanın ister istemez aklı kaliyo gerçekten sagliksiz mi yasamayacak mi diye Bn etkileniyorum sahsen inanmyacagim seyler bile olsa herkes doktorluk yapamaz yapmasın da
Doktor bana sagliksiz gorunuyo dedi, 3 gun sonra kendi doktorum kalp atisi var goruyorum dedi. Ama ben 12 haftalik olana kadar kalp atisini duymama ragmen yanlis duymus olabilir miyim psikolojisiyle gezdim. 12 hafta kontrolume hastane cantasi hazirlayip gittim kurtaj gerekirse diye, doktorumun ilk isi kalp sesini acmak oldu ultrasonda, once seni rahatlatalim sonra geceriz muayeneye dedi.... ikisi de doktor iste...

Hangi hastane hangi doktora gittin iz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…