Gaziosmanpaşa'da iyi bir doktor?

eskaram

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
5.079
6.047
198
Merhaba bayanlar yardımınıza ihtiyacım var.
Gaziosmanpaşa ve civarında bir hastahane ve kd doktoru tavsiyesi istiyorum lütfen.
Hamilelik öncesi kontrolle başlayıp hamilelik ve doğum süresince devam etmek istiyorum o yüzden tecrübe şart.
Muayene ücretleri de önemli tabi.

Merhaba bayanlar yardımınıza ihtiyacım var.
Gaziosmanpaşa ve civarında bir hastahane ve kd doktoru tavsiyesi istiyorum lütfen.
Hamilelik öncesi kontrolle başlayıp hamilelik ve doğum süresince devam etmek istiyorum o yüzden tecrübe şart.
Muayene ücretleri de önemli tabi.

Merhaba,gaziosmanpasa hastanesini oneririm nefise hanim ve cengiz bey var.Ben cok memnunum hamilelik onceside gitmistim.Cok guler yuzlu ilgili sorunlarini tek Tek dinleyen ve uzman doktorlar.zaten universite hastanesi oldu gop hastanesi piril pipil kuru kalabalik olmayan bir hastane.Muayene ucretide 50 tl.

Merhaba,gaziosmanpasa hastanesini oneririm nefise hanim ve cengiz bey var.Ben cok memnunum hamilelik onceside gitmistim.Cok guler yuzlu ilgili sorunlarini tek Tek dinleyen ve uzman doktorlar.zaten universite hastanesi oldu gop hastanesi piril pipil kuru kalabalik olmayan bir hastane.Muayene ucretide 50 tl.

Teşekkür ederim. O hastaneyi düşünüyordum ama pahalıdır diye tahmin ediyordum.
Ssk lı içinse 50tl öyle bir hastaneye göre çok iyi fiyat.

Biraz daha cevap gerekiyor. Ek olarak testler ve taramalar için ne kadar fiyat çıkar?
Doğum için ne kadar söyleniyor?

Teşekkür ederim. O hastaneyi düşünüyordum ama pahalıdır diye tahmin ediyordum.
Ssk lı içinse 50tl öyle bir hastaneye göre çok iyi fiyat.

Biraz daha cevap gerekiyor. Ek olarak testler ve taramalar için ne kadar fiyat çıkar?
Doğum için ne kadar söyleniyor?

Muayene sskliya 50 tl dogru fakat dogum parasini henuz sormadim pazartesi gidince sorucam o zaman yazarim.diger testleride gebeligim boyunca hep disardan uygun buldugum hastanelerde yaptirdim o sana kalmis kimse seni burda yaptir diye zorlamiyor.yaptirip sonucunu doktoruna getiriyorsun.Ben oyle yaptim hep.

Muayene sskliya 50 tl dogru fakat dogum parasini henuz sormadim pazartesi gidince sorucam o zaman yazarim.diger testleride gebeligim boyunca hep disardan uygun buldugum hastanelerde yaptirdim o sana kalmis kimse seni burda yaptir diye zorlamiyor.yaptirip sonucunu doktoruna getiriyorsun.Ben oyle yaptim hep.

Tarama testlerinin gop ta pahalı olduğu kesin zaten.
Haberini bekliyorum. Sen unutursan ben sana hatırlatırım. :KK48:

Az bir zamanın kalmış Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Az bir zamanın kalmış Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amin .darisi basina insallah.pazartesi haber veririm Ama hemen hemen tahminimce normal dogum 2000 tlye yakindir diye dusunuyorum.

Merhaba tekrar , bugun doktora gittik cikista dogum ucretini ogrendik.normal dogum 1500 tl/ zorunlu sezeryan 2300 tl/ isteyerek sezeryan 2700 tl.fakat her doktorun dogum ucreti ayriymis oyle soylediler.bilgin olsun.:KK54:

Merhaba tekrar , bugun doktora gittik cikista dogum ucretini ogrendik.normal dogum 1500 tl/ zorunlu sezeryan 2300 tl/ isteyerek sezeryan 2700 tl.fakat her doktorun dogum ucreti ayriymis oyle soylediler.bilgin olsun.:KK54:

Amin. Allah isteyen herkesi bebeğine sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah.

Çok teşekkür ederim canım. Faiş fiyatlar değilmiş aslında ben biraz büyütmüşüm gözümde. Sağlıcakla kal. :KK50:

Ben de GOP da gebelik takibine gidiyorum. Doktorum Bülent Tekin. Kendisi orada Eylül'den beri çalışıyor. O da tecrübeli bir doktor ve ben de çok memnunum. Geçen hafta ikili test i GOP da yaptırdık. 115 tl ödedik. Çok da fazla değil bence tahlil fiyatları.

Ben de GOP da gebelik takibine gidiyorum. Doktorum Bülent Tekin. Kendisi orada Eylül'den beri çalışıyor. O da tecrübeli bir doktor ve ben de çok memnunum. Geçen hafta ikili test i GOP da yaptırdık. 115 tl ödedik. Çok da fazla değil bence tahlil fiyatları.

Tahlil fiyatları uygunmuş gerçekten. Daha önce bir arkadaş doğum fiyatlarını yazdı. Bana göre yüksek. O kısım beni düşündürüyor.

Geçenlerde bir arkadaşım doğum yaptı orada. Hastane güzel genelde iyi şeyler duyuyorum. Teşekkür ederim.

ben de 25 gün önce missed nedeniyle bebklerimi kaybettim doktorum Bülent Tekin kürtajımıda kendisi yaptı 3 kez kontrole gidebildim bide 3 adet sonrası kontrole çağırdı konuşkan siz sormadan soracağınız sorulara cevap veren biri Hastane olarak gerçekten temiz bir hastane biraz çalışanları gıcık ödeme noktalarındaki :)

Son düzenleme:
ben de 25 gün önce missed nedeniyle bebklerimi kaybettim doktorum Bülent Tekin kürtajımıda kendisi yaptı 3 kez kontrole gidebildim bide 3 adet sonrası kontrole çağırdı konuşkan siz sormadan soracağınız sorulara cevap veren biri Hastane olarak gerçekten temiz bir hastane biraz çalışanları gıcık ödeme noktalarındaki :)

Çok üzüldüm Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

Hastaneyi kısa süre arkadaşımı ziyarette gördüm. Veznede ki personeli kim takar ayol doktor ve hemşireler iyi olsun :KK66:

Çok geçmiş olsun. Her şerde bir hayır vardır derler. Allah en kısa zamanda tekrar nasip eder inşallah. Bülent Tekin kafanızdaki sorulara anlayabileceğiniz bir dille yanıt veriyor ve ben çok endişeli biriyim normalde ve beni çok rahatlatıyor.

Çok üzüldüm Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın.

Hastaneyi kısa süre arkadaşımı ziyarette gördüm. Veznede ki personeli kim takar ayol doktor ve hemşireler iyi olsun :KK66:
öyle deme canım ya ben ilk gittiğimde resmen hastaneyi terk ediyodum onların yüzünden 2 saat bizi boşu boşuna bekletti kendini beğenmiş :KK34:

Zehra hanımın hastasiydim ben zehra hanım gidince yerine bülent bey geldi.benim gittiğim zaman uni.hastanesi degildi yeni oldu.ben yazın sorduğumda ikili test yanlış hatırlamıyorsam 340 tl di çok arastirip bakirkoyde bir hastanede 110 tlye yaptirmistim agustos ayında.simdi dusurmusler fiyatları universite hastanesi olunca.

merhabalar.:KK54: Bende Özel Gaziosmanpaşa hastanasine gitmeye başladım. 1 hafta önce ilk defa gittim ve ikili test yaptırdım.Nefize hanm doktorumdu ve çok memnun kaldım kendisinden. İkili test fiyatı ssk lılar için 115 tl. Bide doktor muayne ücreti ekleniyor. 60tl de nefize hnm ın muayene ücretiydi. Nefize Hnm oldukça güleryüzlü ve açıklamaları ikna edici. Kendisinden şuan çok memnunum. Devam etmeyi düşünüyorum.:KK15:

İlgilenen arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Yarın için Dr.Bülent Tekin'e randevu aldım. İnşallah ben de memnun kalırım.

Muayene ücreti 60tl imiş. Ayrıca kd randevu alanlara göz muayenesi ücretsizmiş. Diş olsa daha iyiydi ama neyse gözlerime de baktırayım :KK76:

merhaba arkadaşlar gaziosmanpaşa hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama kararsıızm nefize hanıma gidenler tavsiyelerinz önmli emekli sandığıyım acaba ücretler nasıl tahlil falan

Back
X