Gaziosmanpaşa'da iyi bir doktor?

ben bülent tekine gidiyordum. hastane güzel, ücretlerde makul. benim özel sigortam vardı 112 tl özel sigortaya muayne ücreti. sgk 60 tl tahlil hiç yaptırmadım. sağlık ocağında yaptırırsınız demişlerdi, orda ücretsiz yaptırdım aile hekimine gidip ikili test fiyatları fln uygun 110 fln galiba o aralarda bişey..

Nefize hanim cok iyi bir doktor fakat hastanenin dogum ucretlero bana fazla geldi. Bugun sordum. Normal dogum 2100 lira. Eger mesai saatleri disinda olursa doktoru cagirmak icin ekstra 500 lira daha. Sezeryan icin de 2900. :(

evet fiyatlar böyleydi bende sormuştum hastane temiz odalarıda güzel fiyatlar hemen hemen aynı diğer hastanelerle :(

Ben geçen hafta Dr. Bülent Tekin'e muayene oldum. Çok ilgili gerçekten. Epilepsi hastası olduğum için ilacım hakkında detaylı yorum yaptı. Ben memnun kaldım.

Nefize hanim cok iyi bir doktor fakat hastanenin dogum ucretlero bana fazla geldi. Bugun sordum. Normal dogum 2100 lira. Eger mesai saatleri disinda olursa doktoru cagirmak icin ekstra 500 lira daha. Sezeryan icin de 2900. :KK43:

Gerçekten çok fazlaymış.
Henüz hamile olmadığım için ben sormadım tabi ama önceki sayfalardan bir arkadaş böyle yazmamıştı. Aşağıda alıntıladım. Bildiğim kadarıyla o da ssk lıydı.

Merhaba tekrar , bugun doktora gittik cikista dogum ucretini ogrendik.normal dogum 1500 tl/ zorunlu sezeryan 2300 tl/ isteyerek sezeryan 2700 tl.fakat her doktorun dogum ucreti ayriymis oyle soylediler.bilgin olsun.:KK54:

Ben geçen hafta Dr. Bülent Tekin'e muayene oldum. Çok ilgili gerçekten. Epilepsi hastası olduğum için ilacım hakkında detaylı yorum yaptı. Ben memnun kaldım.

Arkadaslar tutrurduklarina kafalarina gore fiyatı değiştiriyorlar.doktoruna gorede degisiyormus güya.pazartesi sorduk normal doğuma 1500 dediler cuma doğum yaptim eşime 1800 normal demişler.dusunun esimde itiraz etmis zaten sezeryan doğum oldu zorunlu 2500 vericeksiniz demişler eşim 2000 liraya anlaştı.sizde konuşun anlasın.

Gerçekten çok fazlaymış.
Henüz hamile olmadığım için ben sormadım tabi ama önceki sayfalardan bir arkadaş böyle yazmamıştı. Aşağıda alıntıladım. Bildiğim kadarıyla o da ssk lıydı.

Back
X