Gazlı bebek uyutma yöntemleri

Arkadaşım gazlı bebekle uğraşmak çok zor bilirim. Benim bebeğim de öyleydi. Hem de kolikti. Akşam beş gibi mesaimiz başlardı yatana kadar yapmadığımiz şey kalmazdı. Hamak, çarşaf, ayakta sallama, kucakta hoplatma... Ama aglayacaksa ağlıyor, hiç birşey çare olmadi. Şu an on bir ayına girdi ve ben hala bir uyku düzeni oturtamadim. Her bebek farklı. Sen deneyerek bulacaksın. Çok yıpratma kendini. Öyle böyle buyuyorlar. Yapacak pek birşey yok.
Bizimki de ıslak mendil gibi her yöntemi bir defada kullanıp atıyor . Yiprandim 40 günde durmadan ağlıyor 40 gündür uyumuyor ne eve ne kendime bakamıyorum yemek tuvalet çocuk onlarda zar zor. Hamak al diyorlar ise yariyormus

biz hamak almadan önce geceleri eşimle battaniye içinde sallıyoduk yerine koyar koymaz da uyanıyordu. en sonunda hamak alalım içinde uyur yerine koyma derdi de ortadan kalkar dedik ve o gün bugündür rahatız. ve en büyük keşkemizde "neden daha önce almadık da gece gündüz eziyet çektik" oldu. evet biraz pahalı ama her kuruşuna değdi bizde. ben tavsiye ederim canım bizzat yaşamış biri olarak :)
Şöyle söyleyeyim ne deniyorsak ikinci gün işe yaramıyor hamak alıp bu kıtlıkta masraf boşa yapmak istemem de hangi model hamak aldiniz

Şöyle söyleyeyim ne deniyorsak ikinci gün işe yaramıyor hamak alıp bu kıtlıkta masraf boşa yapmak istemem de hangi model hamak aldiniz
internette paşa hamak diye ararsan çıkar canım. bebeğin ağırlığına göre iki çeşidi var. ona göre tercih yapabilirsin. görselini ekledim. bende çok çektim uyku konusunda. ve bizimde gazımız vardı. her bebekte işe yarar mı bilmem kesin konuşamam ama benim almama yetecek kadar sayıda insanda işe yaradığını gördüm yoksa bende amaan alıcam uyumucak yine boşuna masraf derdim. iyiki almışız diyorum. inşallah sende de işe yarar da ne kadar rahatmış görür ve yaşarsın :)

Eklentiler

• paşa hamak.webp
    paşa hamak.webp
    8 KB · Görüntüleme: 126
Bizimki de ıslak mendil gibi her yöntemi bir defada kullanıp atıyor . Yiprandim 40 günde durmadan ağlıyor 40 gündür uyumuyor ne eve ne kendime bakamıyorum yemek tuvalet çocuk onlarda zar zor. Hamak al diyorlar ise yariyormus
İlla deneyeceksen ikinci el alabilirsin. Ben de almıştım. Sunny baby dandini hamak. Gündüz uyutmak için kullandım biraz ama ağlayacağı saatlerde ise yaramadi. Asla içinde durmadı. Ben de letgoda sattım. Sen de oralara bak istersen.

Back
X