Gdo'lu Bebek Mamalarının Üretimine Devlet İzni

zeynebada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2008
6.205
20
156
İstanbul
selam kzıalr malesef devletimiz marta kadar gdolu mama üretimize izin verdi ve biz annelşer protesto edip mamaları bir müddet almayalım hayvanalara verilen madde bebeklerimize veriliyomuş ben şahsen yedirmicem protesto edicem bütün firmaları hemdeeee kimde gdo yok inanmıyom artık tvde bile açıklanmıyo çünkü kimde olup olmadıgı:(:oklava:

cok kötü bi durum. anne sütüde yoksa ne vericeksiniz bebislere.
bari sebze püresi meyve püresi filan evde yapip verin inek sütü filan. Berbat bisey yaaaa

valla bnde haberlerde gördum aynı seyi... yazık ya resmen sağlıkla oynuyolar almayın kızlar. bn henuz vermıyorum ama veren arkadaslarımı aradım hemen...

selam kzıalr malesef devletimiz marta kadar gdolu mama üretimize izin verdi ve biz annelşer protesto edip mamaları bir müddet almayalım hayvanalara verilen madde bebeklerimize veriliyomuş ben şahsen yedirmicem protesto edicem bütün firmaları hemdeeee kimde gdo yok inanmıyom artık tvde bile açıklanmıyo çünkü kimde olup olmadıgı:(:oklava:

bende protesto ediyorum canım, bune ya bu kadar da olmaz yani. minicik bebekler bunlar. pirinç unuyla mama yaparım yinede yedirmem.:oklava:

EEEE ne olcak böyle yawww ben mecbur veriyorum mama 2 defa aptamil veriyorum gerçi arkasında gdo yok diye yazıyodu mamanın ama kafam karıştı şimcik benim naapıcam muhallebi için de erken :uhm:

valla bende evde pirinci haşlıcam iyice ezcem vercem merve püresi vercem bi müddet bu olay çok taze bişiler olmasa bukadar medyada patlamaz onkoloji doktoru dioki bebeginizde ani degişiklikler farkettiginizde doktora götüğrün hergün bişi oluyo nerden bilelim mamadanmı ben yeni başladım üstelşik ek gıdaya nasıl üzüldüm anlatamam yaaa

bende ek mama veriyorum bebeğime bebeğim tek gögsümü alıyor ee o da artık yetmiyor :( istediğimiz kadar mama vermeyelim bizim sütümüzden geçtiğine inanıyorum bütün zararlı şeylerin (sonuçta bizim yediklerimizde tamamen organik değil ve illaki gdo lu ürünleri gün içinde bizlerde tüketiyoruz malesef.artık neredeyse sağlıklı hiçbir gıda kalmadı:(
ama tabi şimdi bile bilede mama vermemek lazım.eeee ne yapacağızda doyuracağız bebişleri?????????

valla cok karısık bir durum, vermeyipde ne yapicaksin. biz daha ek gidyaya baslamadik ama baslayinca ne yapıcam daha bilmiyorum.

sebze /meyve konusundada tedirginim. sürekli organik bulunmiyor. Normal versem ,kavanozlardan mi alsam onlar organik diye kafam karısık

tam bir bilinmezin içindeyiz kızlar..bence ek gıdaya geçince en güzeli kendi pişirdiklerimizden vermek...ama o zamana kadar sütümüz yetmediği için mecbur mama vericez başka çaremiz yok

kizlar aptamilde GDO yok ben merkezine direk almanyadaki üretim yerine mail attim cok uzun ve aciklayici bir cevap yazdilar kisaca: gdo aptamilde yok
diger markalarada mail atip ögrenilebilir o kadar zor degil

Back
X