ben de yaklaşık 6 ay kendimi hamile sandım her ay. Sonuncusunda senin gibi yaptırmaya korktum, kesin yoktur bekleyeyim dedim. Beni burda gaza getirdiler :) kan testinde öğrendim bebeğimi. Varsa sevinirsin, yoksa stresin geçer. zaten hamilelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi. o kadar çok sol yumurtam o kadar çok ağrıyordu ki ihtimal vermiyordum hamile olduğuma.
umarım vardır ve güzel haberlerinizi alırız. :) yoksa da üzülmek yok, umutlar sonraki aya kalır tatlım, stres yapma sakın :)
herhangi bir ilaç kullanıyormusun , geçenlerde bende aynı 1 hafta geçti gunum kesin artık dedim gittim ki yumurtalar çatlamamış kiste dönüşmüş hayaller suya dustu boguldu
inşallah sen hamişsindir canım hadi hamileyim diye guzel haberler paylaş bizle
Bazen testler negatif cikiyo gec dollenme diyorlar ama 5. Gunun ya hani tam 1 haftani doldur ve olmazsan git kan testi yaptr bitanm olumsuzsada uzulme ama varsa orda cikar mutlaka cnm 2 gun daha bekle ins. Vardr
Allah sızden razı olsun gercekten moral yonunden cok ıyı geldınız yok ılac kullanmıyorum acıkcası bu ay o konuda beklentım vardı korunmadım cunku ama ıdrarda cıkmayınca olumsuzluga kapıldım olmadı pazartesı gıdıp kan testı yaptırırım adet olmazsam. allah sızlere de hayırlı evlatlar nasıp etsın tez zamanda çok sagolun :)