7 yil oldu hic bir sorun gözükmüyor cok hastanr cok doktor gezdim hepsi dogal yolla olur dedi 3 transfer 4 rahim filmi iki kez cizik vs vs vs artik say say bitmez gecen sene kendiligimden hamile kaldim gec fark ettim düşük oldu simdi ise son ayim adet olursam tup bebek olmazsam cok şükür diyeceğim kafana takma diyeceğim kendim de yasiyorum olmuyor ama inan bana bir ay umursamadim ve tek hamile kaldigim aydi.
Farkli doktorlara git esinde sende arastiril
Dogal seyler var bunlari dene kurler
Ovulasyon testi gibi gibi en son care asilama sonra tüp bebek inan bende yıldım o kadar insanlar kolay saniyoki yasadiklarimi test yapiyorum onu bile umursayamiyorum caresizim ama cook kotu durumda insanlar var sukrediyorum halime ve onlar icin üzülmeye basliyorum
Nefes al ve savasicaksan bi gunluk mutsuz ol sonra savasa hazirlan bi yontem dene kesinlikle ovulasyon testi k. Uzum kuruyemiş havuc haslanmis yumurta mutlaka bunlari dene bi sene baktin olmadi hastaneye git ve savasina baska yolda devam et ama pes etme nefes al arada sakinles
Cok zor inan su son iki ay o kadar kotuyumki anlatamam ama devam ediyorum pes etmek yok rabbim umudumu kalbime verdi yikilsamda surunerek o yolu bitirmeliyim diyorum pes etme nefes al!

biz ozel kadinlariz ( her kadin özel ama biz daha ozeliz)