Gebeliğe Hazırlık Gebe kalamamak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lilydaisyrose

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2022
182
0
13
30
5 aydır korunmuyoruz, bugün regl günümdü, olamadım erken gebelik testi yaptım ve sonuç yine negatif. Daha 1 gün geciktiği için belki testte çıkmamıştır diye kendimi avutuyorum şuan. Bu zamana kadar kontrole vs. gitmedik ama gitsek mi diyorum artık 😒

Son düzenleme:
Yaklaşık 5-6 aydır korunmuyoruz, her ay bir ümitle bekliyorum, bugün regl günümdü, olamadım (reglim düzenlidir) erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif. Daha 1 gün geciktiği için belki testte çıkmamıştır diye kendimi avutuyorum şuan. Bu zamana kadar kontrole vs. gitmedik. 1 yıla kadar olmaması normal karşılandığı için ama acaba gitsek mi diyorum artık 😒
Ovulasyon testi kullandın mı hiç

Yaklaşık 5-6 aydır korunmuyoruz, her ay bir ümitle bekliyorum, bugün regl günümdü, olamadım (reglim düzenlidir) erken gebelik testi yaptım ve sonuç negatif. Daha 1 gün geciktiği için belki testte çıkmamıştır diye kendimi avutuyorum şuan. Bu zamana kadar kontrole vs. gitmedik. 1 yıla kadar olmaması normal karşılandığı için ama acaba gitsek mi diyorum artık 😒
Dur bakım daha Bacim dün 1 bugün 2 . Eli kulagindadir siz stres yapmayın yeter .
Ve evet doktorda diyecektir erken diye

Bizde 4. Ayimizi deniyoruz bebek icin. Stres yapmayin sadece siz degilsiniz bu durumda olan ve bu durum cok normal kendinizi bunaltmayin🤲🏼
Haklısınız biraz fazla stres yaptım sanırım ama beklentiye girmek zormuş, sağlıkla bir an önce gelsinler inşallah, bizi bekletmesinler 🥰

Haklısınız biraz fazla stres yaptım sanırım ama beklentiye girmek zormuş, sağlıkla bir an önce gelsinler inşallah, bizi bekletmesinler 🥰
Sizi cok cok iyi anliyorum. Insan her ay bekliyor kafadan atamiyor bu durumu bu bile strese sokuyor bizi. O yuzden insallah saglikla gelirler bir an once…

Canım daha yeni evlisin olur stres yapma bu kadar

5-6 ay çok erken bebek öyle kolay olan bir şey değilmiş ben bunu anladım boşuna kendini strese sokma yine de doktora git hormonuna baksınlar folik asit verir

Muayne olmadan erkenmi gecmi bilemezsiniz, tedavi edilmesi gereken bisi varsa gec kalırsın, yoksa doktor söyler erken dene die, sorun varsa boşuna beklemiş olmamak için doktora git canim

Back
X