Gebeliğe Hazırlık Gebe Kalamayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ozel mi devlet mi ? Cunku bn ozele gittim , dedim biraz takintiliyim vs dedim korkuyorum dedim 3 ay once istersen test tahlil ne istersen yapalim dedi
İlk devlete gittim, hormon testi bile yapmadı sadece vajinal ultrason ile baktı, folik asit verip daha erken diyerek yolladı. İkincisinde özele gittim. Vajinal ultrason ile baktı ve hormon testi yaptı. Herşey güzel daha çok erken dedi folik verdi postaladı 🤦🤦

Merhaba hanimlar , normal imkanlarla kac ay deneyip doktora gittiniz ve hangi islemler uygulandi sorun saptamak icin ? Her iki taraf icin soruyorum , 3 aydir deniyoruz olmuyo ilk 2 ay kayg kullanmistik ondan olmuyo mu dedik 1 ayda takviyesiz denedik bu ayda olmadi , szce kac ay sonra nereye gitmeliyim ankarada yasiyorum ?
Ben 1 yıldır deniyorum. İlk başta polikistik over teşhisi kondu doktor olur merak etme dedi. 1 yıl normal süre oldugu icin bekledim kendimce kürler denedim. Olmayınca geçen ay doktora gittim tsh yüksek çıktı tiroidlerim çalışmıyormuş bu da gebeliğe engelmiş. Keşke daha erken gitseydim. Yani beklemek anlamsız bir anda bambaşka birşey çıkabiliyor. Ayrıca eşim için de randevu aldık bakalım

Benimde 6 aydır bebek için deniyoruz. Olmayınca bende panik yapıp doktora gittim. Ultrason ile baktı yumurtalıklarinda bir sorun yok daha erken deyip yolladı. Birde özel hastaneydi. Eşim sperm testi yaptı bir sorun çıkmadı . Bekliyorum bakalım hayırlısıyla. Adetim 6 gün gecikti test yaptım negatif çıktı.🤷

Back
X